lauantai 5. joulukuuta 2015

Liizi Oy - Vaihtoehto tavaroiden ostamiselle


* Yhteistyössä Liizi Oy


Kolmen lapsen kanssa näin joulun alla on iskenyt sellainen olo, että haluamme eroon kaikesta ylimääräisestä tavaramäärästä. On ollut helpottava tunne, kun vihdoinkin olemme saaneet kiertoon pienimmältä leikkikaaren, sitterin, vauvanvaatteet kokoon 68cm asti jne. Säilystilaa saisi olla enemmän, mutta toisaalta jos kaappitilaa on enemmän, niihin ehkä kertyykin helpommin ylimääräistä. Lastentarvikkeita olemme pyrkineet ostamaan kuitenkin aina harkitusti. Meillä ei esimerkiksi koskaan ole ollut erillisiä matkarattaita, koska niille ei vain ole tilaa ja matkustaminen on jäänyt lasten kanssa muutenkin vähemmälle.

Sain hiljattain yhteydenoton Liizi Oy:ltä ja innostuin heidän yritysideastaan :

 " Tavoitteemme on muokata vallitsevaa kulutuskulttuuria ja tarjota vaihtoehto tavaroiden omistamiselle ja turhalle tuotannolle. Me liiziläiset rakastamme elämää ja yhteistä ympäristöämme ja haluamme omalta osaltamme tehdä ekologisesta elämäntavasta helpompaa. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä ! "

Liizi Oy vuokraa lastentarvikkeita, työkaluja ja paljon muuta tarpeellista, joita ei välttämättä itse kannata hankkia esimerkiksi vähäisen käytön takia. Huomasin, että heillä on mm. vauvoille ihana Seimi-ensisänky, jota en itse koskaan raaskinut ostaa sen korkean hinnan takia, mutta nyt sellaisen saa kätevästi vuokrattua. 
Itse halusin näin joulusiivousta silmällä pitäen testata tätä tekstiilipesuria, sillä muutaman vuoden vanha sohvamme on lasten jäljiltä hieman pinttynyt. Luulen, että höyrypesuri olisi voinut olla vieläkin tehokkaampi, mutta hyvin irtosi likaa tälläkin ja sohva tuoksuu nyt raikkaalle. Tekstiipesurilla saa muuten matotkin hyvin puhtaaksi. 

Ehdotin Liizi Oy:lle Bugaboon lentolaukkua vuokraukseen, koska heiltä löytyy vastaava laukku jo Stokke:lle. Se on sellainen, jota aina itsekin kaipaisimme lennolle lähtiessä, mutta omassa varastossa ei ole sellaiselle tilaa ja tuntuu se turhan kalliiltakin seisomaan omaan varastoon. Edellisellä Barcelonan matkallamme menomatkalla rattaiden runko hajosi lennon aikana, joten olisimme välttyneet suurelta mielipahalta, jos rattaille tarkoitettu suojalaukku olisi ollut matkassa. Jatkossa varmasti vuokraamme lentolaukun vaunuille, niin on turvallisempi mieli matkustaa kolmen pienen lapsen kanssa.


Onko sinulla tullut koskaan eteesi tilannetta, että olisit kaivannut tällaista palvelua ?
1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !