keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Itis - Hyvän mielen joululounge
   Joulua vietetään perheissä eri tavoin. Sen merkitys on kaikille erilainen. Kaikille on muodostuneet ne omat tavat tai perinteet. On kuitenkin paljon sellaisia perheitä, joilla ei taloudellisesti ole mahdollisuutta järjestää joulua lapsille. Pienten lasten äitinä minua koskettaa se. Joulu kun on ennen kaikkea lasten juhla. 
Lapsen ilo on kauneimpia asioita maailmassa.

Itäkeskukseen avattiin  28.11 " Hyvän mielen joululounge " ensimmäiseen kerrokseen lähelle Stockmannia. Sen takana on hyväntekeväisyysjärjestö Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry yhteistyössä Itiksen kanssa. Heidän tavoitteenaan on täyttäää tuhannen lapsen ja nuoren joululahjatoive. Lahjoitettu paketti konkretisoi monen lapsen jouluilon. Toiveet ovat liikuttavia. Esimerkiksi 4-vuotias tyttö toivoo värikyniä ja piirustuspaperia, 15-vuotias poika sukkia koko 43, 
5-vuotias poika pulkkaa jne. 

Itiksessä voi käydä toteuttamassa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten joulutoiveen nyt tulevalle sunnuntaille 13.12 asti.
 Paljon lahjoja on tullut, mutta vielä n. 300 pakettia pukinkontista uupuu.
Mieheni vei meidän perheen joulupaketin tänään Itikseen.

Lahjoita sinäkin lapselle iloa.


2 kommenttia :

  1. Näihin osallistumalla tulee itselle se joulumieli. Me ollaan osallistuttu Jouluapua keräykseen ja Joulupuuhun. Jouluapua perheen lapset toivoivat suihkusaippuoita ja shampoota. Liikuttavaa minusta. Ostettiin muutakin ja vein koko perheelle vielä jouluherkkuja. Joulupuusta on tullut meidän lapsille tärkeä perinne. Ostivat omista rahoistaan legopaketin ja poika lahjoitti synttärilahjansa, kun sattui saamaan kaksi samanlaista.

    Ihmiset varmasti auttavat paljon, mutta jo useana vuonna olen ihmetellyt miten nämä postaukset, fb viestit ym. saavat niin vähän tykkäyksiä ja kommentteja. Niin näköjään täälläkin sinunkin luona. Mikähän siinä on. Ihanaa että te olette mukana!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !