maanantai 23. marraskuuta 2015

Maljakkokuusi    Lauantaiaamuna heräsin silmät punaisina ja kirvelevinä, iho kutisevana ja kurkku karheana. Ihmettelin minkä ihmeen allergisen reaktion olen saanut ja mikä sen aiheutti, kunnes sitten ystäväni kyselivät joko hyasinttini ovat auenneet. Olihan ne ja samalla tajusin kärsineeni täysin samoista oireista vuosi sitten. Olen siis todennäköisesti herkistynyt hyasinteille. Onhan niissä todella voimakas tuoksu ja ne tosiaan saattavat aiheuttaa allergisia oireita, mutta jotenkin en vaan osannut yhdistää itse oireita. Hyasintit siirtyivät ulos. Kyselin sitten isältäni millaisia oireita hänelle hyasinteista tulee ja oireet kuullostivat aivan samalle. 
Jatkossa joudun harmi kyllä kiertämään ne kaukaa.
Sitten aloin miettimään voisinko olla myös kuuselle allerginen, joten nyt meillä on kotona minikuusi testissä. Rakastuin tuohon pieneen maljakkoversioon nyt niin paljon, että saattaa hyvin olla ettei meille isoa kuusta edes hankita tänä jouluna, vaikka en allerginen olisikaan.

Mieheni lähti työmatkalle, joten muutama päivä ollaan lasten kanssa keskenämme. Keskiviikkona suuntaamme katsomaan Hevisaurusta ja torstaina pienin täyttää 11kk. Voisin torstaina kirjoitellakin pienimmän kuulumisia. Kiireinen viikko taas tiedossa, mutta yritän silti ehtiä päivitellä blogia.

Ihanaa viikkoa !


1 kommentti :

  1. Meidän perheeseen ei voida enää ottaa joulukuusta, koska yhä useampi on alannut oireilla sille. Olenkin yrittänyt etsiä mahdollisimman kaunista ja luonnollista tekokuusta. Ovat vaan tosi kalliita :/

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !