maanantai 12. lokakuuta 2015

Joulupaperia
   Lokakuun puoliväli on ihan kohta. Joka vuosi näihin aikoihin minuun iskee joulufiilis tavalla tai toisella. Lasten myötä olen entistä hurahtaneempi suunnittelemaan kaiken hyvissä ajoin. Eilen kävimme pikaisesti Ikeassa ostoksilla ja Ikeassahan on jo monen muun liikkeen tavoin joulu esillä. Vuosia sitten joulukrääsä kaupoissa vähän ahdisti tähän aikaan, mutta kummasti sitä mieli muuttuu.
 Ihastuin niin tuohon kuusipaperiin, miten kaunis ja pelkistetty. Taidan joutua hakemaan sitä ainakin rullan lisää. Kuusipaperin rinnalle sopisi ihan vaan ruskeat ja mustat paketit. Sellaisia joulupaketteja suunnitelmissani. Lumiukot taas ripustetaan kuusen koristeeksi. Pojan mielestä lumiukot kuvastavat heitä siskojen kanssa. Totta, siinähän ne kolme lumiukkoani on.
 Ikeassa on muuten arkea helpottamaan hyviä kasvispullia myynnissä, onneksi nappasin eilen kokeeksi niitä, sillä tänään on ollut vähän surkea päivä. Kasvispullat vaan uuniin ja tarjolle Ikean muusin kanssa, päivä pelastettu ainakin ruoan suhteen !
 
    

2 kommenttia :

  1. On kyllä kiva kuosi paperissa. Taidanpa itsekin hakea. :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania juttuja. Taidan hankkia samanlaiset kun seuraavan kerran Ikeaan pääsen :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !