lauantai 17. lokakuuta 2015

Huonekuusi


 


Kolmas vai jo peräti neljäs huonekuuseni. En vielä kertaakaan ole onnistunut  pitämään sitä hengissä koko vuotta, mutta aina on uusi saatava, kun ne kauppoihin ilmestyvät ja nyt niiden aika taas on. Huonekuusen ulkonäkö jakaa varmasti mielipiteet, mutta itse tykkään kovasti. Moderni versio kuusesta. Kyllä meille jouluksi hankitaan perinteinen versiokin.
Tämän ostin eilen IKEAsta samalla reissulla, kun hain niitä lahjapapereita lisää !!! Huonekuusi piti ostaa ihan jo sen takia, että hinta oli paljon vähemmän kuin muualla ( vain 12,99€ ). Minulla nimittäin oli hetkeä aiemmin toisessa liikkeessä samanlainen kuusi kädessä, mutta hinta oli reippaasti enemmän. Ikeasta ostin myös nuo suloiset sienet. Olen mutustellut niitä mielessäni edellisestä kerrasta ja päätin ne ostaa, ettei sitten myöhemmin harmita, kun ne loppuvat. Pehmeitä koristeita suositaan tänä jouluna, sillä pienin on ihan varmasti kuusen kimpussa.
 
Meillä on nyt lapsivapaata huomiseen asti ja menemme nyt illalla syömään. Pieni ahdistus rinnassani, kun pienin on tosiaan ihan ensimmäistä kertaa hoidossa, mutta ihan varmasti hän pärjää aina siihen asti, kunnes näkee meidät huomenna. On hänellä sisko turvanaan mukana. Pienillä, kun ei ole ajantajua ja he unohtavat. Tuntuu ihan hirveälle olla erossa yön yli, mutta nyt on ajateltava omaa jaksamistakin.
 
 Tajusin viikolla, että tänään on tasan viisi vuotta siitä, kun mieheni kosi. Synttäreideni lisäksi voimme juhlistaa sitäkin.
 
Ihanaa iltaa teillekin !
 
 
 

7 kommenttia :

 1. Meidän huonekuusi on sinnitellyt jo kaksi vuotta. Kastelen milloin muistan (harvoin), olisikohan se tuon meidän kuusen hengissä pysymisen salaisuus? Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olen kastellut liikaa! Toivottavasti saan tämän viihtymään pidempään hengissä. Kiitos vinkistä

   Poista
 2. Onnea! Ja oikein ihanaa iltaa teille! <3
  Huonekuusi näyttää kivalle, tuoksuuko se?

  VastaaPoista
 3. Meillä pian kolmevuotias huonekuusi. Mäkin kastelen aika harvoin (kun muistan), välillä on ollut rutikuivana pitkiä aikoja. Ehkä sellainen toimii kuten aiemmassa kommentissa arveltiin :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, tätini haki nyt omansa Ikeasta! On ihaillut minun kuusta jo pari vuotta! Ovat muuten kestäviä, vaikka vähän unohtuu välillä kastella ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !