perjantai 2. lokakuuta 2015

FOR MINIS AND MOMMIES - mokkasiinit
 

   * Yhteistyössä For Minis and Mommies
 
    Kaverini vinkistä löysin tämän uuden ihastuttavan kotimaisen For Minis and Mommies  mokkasiinimerkin. Olen aina ollut vähän heikkona rusetteihin ja tietysti kenkiin ja kun kyse on tytöistäni, en vain voinut vastustaa näitä suloisia tossuja. Tossut on ihanan pehmeää nahkaa ja pysyvät hyvin jalassa. Neiti osaa laittaa ne myös itse jalkaansa, tosin hänhän oppi pukemaan sukkahousutkin itse 1,5 vuotiaana. Neidin edelliset tossut on jäämässä juuri pieneksi, eli hänelle oli tarvekin tossuille. Ihan ensimmäisenä ihastuin konjakinvärisiin tossuihin ja halusin ne neidille. Tossuissa on kaunis pilvireunus, joka ei näissä kuvissa nyt oikein näy, mutta kunhan saan pienimmän pysymään hetken aloillaan, laitan enemmän kuvia.
  For Minis and Mommies instagram sivuilla on paljon kuvia eri tossumalleista ja on siellä pienille pojillekin tossumalleja, tuttinauhoja jne. Kannattaa kurkata !
 
Ruskean sävy tossuissa on todella kaunis ja ne sopivat hyvin eri vaatteiden kanssa. Neiti itse kiikutti uuden bambilaukkunsa kuviin mukaan, koska tossut ja laukku on samaa väriä. Ihan hyvä huomio !
Neidin reaktio tossuista vähän jännitti, koska en tarkoituksella nyt kysynyt hänen mielipidettään väritoiveesta. Hän ihastui tossuihin kuitenkin heti ja mielellään myös nukkuisi ne jalassaan.
Huomiseen jalkapalloon hän on pakannut rusettitossut reppuunsa. Käyttöönhän ne on tarkoitettukin :)
                   Pienelle tytölleni tilasin samanlaiset tossut, mutta valkoisena. Kyllä kelpaa pikkuisen ottaa pian ensiaskeleet kauniissa tossuissaan.
 
Mitä tykkäätte tossuista ?

 
For Minis and Mommies nettisivuilla on koodi, jolla postikulut saa ilmaiseksi 4.10.2015 asti.
 


3 kommenttia :

 1. Ihanan nälöiset tossut on kyllä :) Pysyykö hyvin jalassa kävellessä vai väntyykö ihme asentoihin? Ostitn tytölleni kerhotossuiksi tohvelisankarista tossut ja en ole kauhean tyytyväinen ollut niihin. Aina kun tytön haen on tossut käytännössä ylösalaisin jalassa... Jos nämä pysyvät hyvin paikoillaan ja on helppo saada jalkaan, tilaan ehdottomasti samat tossut :)

  VastaaPoista
 2. Oi, söpöt <3
  T. Nelliina

  VastaaPoista
 3. Noi ei mun silmään näytä valitettavasti kovin huolitelluilta. :/ Harmi, sillä haluaisin kovasti ostaa lapselleni kotimaiset mokkasiinit ulkomailta tilaamisen sijaan.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !