maanantai 26. lokakuuta 2015

1-vuotiskuvausKuvat : HELIA photography.co


  Pienin tyttäremme oli hädin tuskin pariviikkoinen rääpäle, kun varasin hänelle 1-vuotiskuvauksen. Tänään sama tyttö on 10kk vanha ja tasan pari kuukautta, niin hän on jo taapero. Kulunut vuosi on mennyt niin vauhdilla. Luonteeseeni kuuluu, että suunnittelen tärkeät asiat hyvissä ajoin ja koska lasten valokuvat ovat minulle ne kaikkein rakkaimmat muistot,
en halunnut ottaa riskiä, että olen asialla aivan liian myöhään tai lähinnä etten saa sitä kuvaajaa, jonka haluan. Arvasin kuinka suosittu Heliannasta kuvaajana tulee ja hänet ehdottomasti haluan ikuistamaan kuopuksemme ensimmäisen tärkeän etapin. Loppuvuosi Heliannan kalenterissa on buukattu ihan täyteen, joten olipa hyvä, että olin ajoissa liikkeellä.
 Heliannan kuvissa ihastuin erityisesti niissä vallitsevaan herkkään tunnelmaan. Niin kauniita kuvia kaikki. Sävymaailma on hillityn harmoninen, juuri sellainen josta pidämme. Studiopotretit eivät ole koskaan olleet meidän juttu, vaan tykkäämme aidoista tilannekuvista. Niissä lapset saavat olla mahdollisimman luonnollisia.
Pyysin Heliannalta muutamia kuvia, joissa on juuri sitä fiilistä mitä kuviin haluan. Pöyhkeä tyllihame riittää paljaiden varpaiden kaveriksi.
 Tarkoitus on kuvata samalla sisaruksia yhdessä ja varmasti muutama perhekuvakin.

Pienin kummipoikamme kävi itse asiassa hiljattain Heliannalla kuvauksessa ja kaikki kuvat vastasyntyneestä olivat mielettömän ihania..
En malta odottaa omaa kuvaustamme.3 kommenttia :

  1. Me ollaan myös menossa Heliannalle kuvauksiin joulukuussa. Nuorin on silloin päälle 10kk, mutta haluttiin ehdottomasti juuri tänne, niin ei anneta sen haitata.. Tarkoitus napsia myös veljeksistä yhdessä muutamia kuvia.(saas nähdä miten käy :D) Helianna osaa taltioida hetkiä niin kauniisti<3 Kouvola sattuu vielä mökkimatkan varrelle niin menee sekin kätevästi. Vaikka tuon matkan nyt matkustaisi muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa Helianna? Ihan Helia siis :D alkaa valvotut yöt vaikuttamaan..

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !