keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Vitamiinipommi
 
Viime aikoina olen alkanut muistuttamaan taas enemmän pandaa mustine silmäpusseineni. Väsymys näkyy nyt jo kasvoissakin. Kroppa huutaa energiaa valvottujan öiden jälkeen ja aamuisin on todella vaikeaa nousta sängystä. Syksyn pimeys ei tee siitä yhtään helpompaa, vaikka päivisin paistaakin vielä ihanasti aurinko. Kahvia on tullut juotua entistä enemmän ja uudesta 
suosikkikahvistani voisinkin pian postailla. Ilman kofeiinia en jaksaisi. Väsyneenä tulee helposti syötyäkin huonosti. Sitä välttääkseen on ulkoiltava paljon, kun muuhun liikuntaan ei oikein ole nyt aikaa.
Smoothiet on aina kuuluneet arkeemme, mutta hiljattain olen innostunut vihersmootheista. Niistä tulee hyvä energinen olo, oikea vitamiinipommi.
Aamuisin jos sellaisen ennätän pyöräyttää, laitan joukkoon jogurttia jolloin siitä tulee astetta täyttävämpi. Lounasversion korvaan ihan vain vedellä. 
Tähän laitoin lehtikaalia, muutaman päärynän, ananasta, omenan, kurkkua, avokadon, sitruunamehua
ja tuoretta inkivääriä.  Avokado tuo juomaan kermaisuutta ja omena, päärynä ja ananas taas makeutta.
Hyvää on !
 
2 kommenttia :

  1. Tsemppiä, muru valvomisen kanssa. <3 Meilläkin on likat jotenkin ihan pimahtaneet, viime yönä pääsin kunnolla unille vasta aamuviideltä... Aivan sekopäistä, ja nyt on jo toka flunssa tulossa kuukauden sisään päälle. :'D Tää on niin tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samaa sinne. Tätä tää on hahah. En oo muistanu vastaa sulle, nyt lokakuussa nähdään!!!?

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !