torstai 17. syyskuuta 2015

Riikinkukkoja


  

     Riikinkukot ovat upeita lintuja, yksi upeimmista mitä tiedän. Barcelonan eläintarhassa näimme noita lintuja useita ja lapset olivat niistä tietysti haltioissaan. Ne tulivat siellä ihan jalkoihin kiinni eväiden toivossa varmasti. Onhan riikinkukkoja toki Korkeasaaressakin, mutta tuolla ympäristössä ne näyttivät vaan niin uskomattoman hienoille. Mini Rodinin riikinkukkomekko on yhtä upea, kuin nuo linnut. Tämä mekko oli taas sellainen äidin must hankinta. Sen tuo neiti haluaisi koko ajan päälleen " Äiti, saanko laittaa kukkomekon ja taas tanssia ? ". Haluaisin neidille sinisen tai vihreän satiinirusetin päähän mekon kaveriksi. Tässä mekossa kelpaa tanssahdella...


Sitten päivän kevennyksenä haluan jakaa teille Marja Hintikan uuden sarjan linkin klik, johon moni äiti voi varmasti samaistua. Itse ainakin. Montahan kertaa olen tämän videon jo katsonut ja koko ajan se naurattaa entistä enemmän. Ihan pakko seurata tuota sarjaa. Välillä tai oikeastaan ihan päivittäin hermot joutuvat koetuksella lasten kanssa, välillä itseään on vaikeaa hillitä. Lapsilla on tosiaan taito kaivaa äideistä esille ne kamalimmat puolet, mutta on niin helpottavaa, että ei ole yksin. Vertaistuki auttaa jaksamaan.Kivaa torstaita !


2 kommenttia :

 1. Minäkin odotan tuota Marja Hintikan sarjaa ;D
  Hei, voisitko vinkata mistä oot löytänyt teidän tytöille noita hiuspantoja mitä usein kuvissa näkee? Mä olen kai jotenkin vähän onneton nyt tällä saralla kun en löydä mistään kivoja!? Oon nähnyt lähinnä sellaisia mistä tulee mieleen sukkanauha.. Mistä kannattaisi etsiä? Ehkä joku nettikauppa? Stokka, lindex yms. tutkittu jo. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne!
  Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M, sieltä suurin osa. Sitten täältä on söpöt pannat :
   http://www.minioo.fi/mika-mini-oo
   Pahoittelen, että en ole muistanut vastata aiemmin. Kivaa loppuviikkoa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !