keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Pojan Mini Rodineita    Mini Rodini hulluutta ( astetta vakavampaa kuin toissa keväänä ) ilmassa. Osa ehkä muistaa, kun toissa keväänä ostin ensimmäiset Rodinit neidille. Kirahvit olivat nyt kesällä vielä käytössä, mutta ainakin paidan saa siirtää pieneksi jääneisiin pikkusiskoa odottelemaan. Tässä hiljalleen olen alkanut todella pitämään Mini Rodinin vaatteista. Jotain on neidillekin tullut ostettua lisää.  Osa kuoseista on aivan liian övereitä aika hillittyyn makuuni, mutta 
osa sellaisista, joista en aiemmin pitänyt, on alkanut näyttämään silmissäni hyvälle.

 Mini Rodinihan on Ruotsalainen lastenvaatemerkki. Jokaisella mallistolla on oma teemansa, jonka ympärille mallisto rakentuu. Uudistuvan malliston rinnalla kulkee aina klassikkona perusmallisto, joka on erityisesti mieleeni.  Kaikki vaatteet ovat ympäristöystävällisiä ja mallistoissa käytetään mahdollisimman paljon luomupuuvillaa ja kierrätettyjä materiaaleja. Vaatteet on suunniteltu niin, että niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.

 Poika on itse ihastunut Rodineihin, erityisesti pandakuosi on hänen mieleen. 
Se on äidinkin suosikki. Tälle syksylle hankin hänelle  muutamia Mini Rodinin vaatteita 
Pieni Ihminen nettikaupasta  mm. pitkään kuolaamani picotakin. Se on vielä vähän reilu, mutta menee luultavimmin pari vuotta kasvuahdista tietysti riippuen. Takki pitää vettä ja on täydellinen siistimpänä takkina kauppareissuilla jne.
Takin alle lämmikkeeksi oli pakko saada aivan ihana villapaita pandaprintillä. Paita on 100 % luomumerinovillaa, ei kutita ! Paidan sininen sävy sopii sinisilmäiselle pojalle niin hyvin.
Keltainen reppu taas.. todellinen aarre.  Nuo reput myytiin nimittäin hetkessä loppuun !
 Kirkkaankeltainen ja sininen sopii vielä niin hyvin yhteen.
 Seuraavaksi on saatava keltaiset kumpparit.

Syksyistä viikkoa !6 kommenttia :

 1. Voi, kun toinen on niin söpö! <3 Niin kuin varmaan arvaatkin, täällä mini rodini ja panda fanit (molemmat äiti ja poika) huokaavat. IHANA! Minäkään en kyllä kaikista printeistä innostu, mutta pandat, ne on niin söpöjä. Teki niin mieli klikkailla tuo paita meillekin, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut. Sitten, kun se jää teillä pieneksi ja jos ei tuu tytöillä käyttöön, niin hihkaise mulle ennen kuin laitat muualle myyntiin ja kiertoon. ;) Meillä on picohaalari nyt vielä käyttökelposempi, mutta sitten joskus, kun kevääseen asti päästään, niin takkikin olisi kyllä ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaatteet! :) Minkä kokoinen poikasi Pico -takki on, ja paljonko pojallasi on nyt pituutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minimieheni on ikäistään vähän pienikokoisempi. Takki on 104/110 kokoa. Hän on varmaan nyt noin 104cm.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !