sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Laatuaikaa    
Viikonloppu on ollut niin aurinkoinen ja ihana. Neiti aloitti nappulajalkapallon, jossa käyn hänen kanssaan. Äidin ja tyttären laatuaikaa kerran viikossa. Olen potenut viime aikoina riittämättömyyden tunnetta juuri keskimmäistä lasta kohtaan. Pojalla on yhä haasteellinen neljänvuoden uhma päällä ja pienin vie aikaani tietysti eniten. Keskimmäinen on vielä pieni, mutta hän on ollut niin kauan omatoiminen ja taitava kaikessa, että välillä ihan unohtuu miten pieni hän oikeasti vielä on. Pidän tärkeänä, että meillä on nyt yhteinen juttu ja laatuaikaa hänen kanssaan täytyy vaan järjestää enemmän. Pojan kanssa vietin laatuaikaa eilen elokuvissa ja illalla katsoimme vielä miehen kanssa Luokkakokous - elokuvan lasten mentyä nukkumaan. Espanjasta jäi muuten himo tapaksiin ja niitä eilen miehen kanssa maistelimme viinin kanssa. Nougatista ostin hiljattain näitä Hobstar viinilaseja. Hobstar laseja meillä on etuudestaan kahdessa eri koossa, mutta viinilasit oli nyt saatava. Ensimmäinen ajatukseni nämä nähdessäni oli tuleva joulukattaus ja näihin saa niin kauniisti jälkiruoankin valmistettua. Arkena olen juonut ihan vettä näistä. Arjen pientä luksusta. Niin kauniit mielestäni.
 
Tänään näimme ystäväperheitä Pajutallilla Kurpitsajuhlassa. Laatuaikaa sekin. Saman porukan kanssa vietämme ensi viikonloppuna perinteisiä rapujuhlia. Sitä odottaen.
 
Muuten olen ollut vähän väsynyt, univelkaa on kerääntynyt huonoista öistä. Pienimmällä on puhkeamassa viisi hammasta ja ne kiusaa häntä öisin. Viime yö meni muutaman tunnin unilla. Keskimmäinen on meillä yhä räkäinen ja vanhimmallakin on kova yskä. Pojan kerhossa on vesirokkoakin liikkeellä, joten tässä on nyt kädet ja jalat ristissä, että lapset välttyy siltä vielä. Toki rokko olisi hyvä sairastaa nyt pienenä, mutta olen vaan itse todella turhautunut tähän sairastelukierteeseen. Bloginikin täytti viikolla jo kolme vuotta, sen kunniaksi yritän järjestää lähiaikoina arvonnan. Toivoisin voivani päivittää blogia useammin, mutta käytännössä se on täysin mahdotonta. Olen päättänyt silti jatkaa blogia, mutta päivittelen täysin oman jaksamisen mukaan. Toivottavasti ymmärrätte. Rakas harrastus, josta en halua ottaa stressiä. 
Elämäntilanne on nyt tämä ja sen ehdoilla mennään.


Ihanaa alkavaa viikkoa ! 

3 kommenttia :

  1. Ihania laseja, ja miten maukkaan näköinen leffaherkkukattaus. Sinulla on varmasti nyt rankkaa jaksamisen ja ajan kanssa ja on täysin ymmärrettävää, että postailet harvemmin. Kiva kuitenkin kun jatkat ja käyt ilahduttamassa meitä lukijoita aina välillä täällä blogin puolella.

    VastaaPoista
  2. Älä stressaa blogista, kyllä me täällä odotellaan innolla juttujasi harvemmallakin postaustahdilla. :) Pikkulapsiaika on työlästä ja on ihan ymmärrettävää, että kaikkeen ei veny varsinkaan sairastelujen aikana.

    VastaaPoista
  3. Toivon että annat itsellesi luvan toimia juuri noin blogin suhteen. Silloin se rentous josta blogissasi erityisesti pidän säilyy. olisi ikävä erityisesti sinulle mutta myös meille lukijoille jos tästä tulee sinulle stressiä ja paineita.. Eli omaan tahtiin, rennolla otteella eteenpäin! Ja sitä paitsi täähän on sun blogi ja sä saat tehdä tätä just sun omalla tyylillä ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !