maanantai 14. syyskuuta 2015

Klassikko asuste


Poncho: Becksöndergaard Nougat // Farkut : Zara // Neule : Hunkudory // Lenkkarit : Nike Roshe run // Laukku : Nougat

    *  Poncho Becksöndergaard saatu, yhteistyössä  Nougat

   Nyt ollaan niin poissa mukavuusalueeltani. Inhoan nimittäin olla kuvissa, olen aina inhonnut. En koe millään muotoa olevani luonteva kameran edessä. Jännitän aivan liikaa ja kun jännittää epäonnistuu satavarmasti. Hymyillä en osaa, koska hampaani olivat aikuisiälle asti " yksi risti kaksi ". Ne on oiottu, mutta luontevaa hammashymyä on vaikeaa oppia enää jälkikäteen.
Asukuvia toivotaan aika usein, mutta syy miksei niitä ole, on juuri se, että viihdyn kameran edessä huonosti ja toisaalta asunikaan eivät järin inspiroivia ole olleet viime vuosina kiireestä johtuen. Aika simppeli maku minulla muutenkin vaatteiden suhteen. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut kaipaamaan aikoja, kun jaksoin olla vähän tarkempi pukeutumiseni suhteen. Nyt kun vauvanikin lähestyy kovaa vauhtia yhden vuoden ikää, voin hyvällä omalla tunnolla panostaa välillä vähän enemmän itseeni ja päivittää vaatekaappia.

    Yksi tämän syksyn haaveeni oli hankkia itselleni poncho. Sellainen ajaton klassikko on puuttunut vaatekaapistani ja aina ennen olen vain ihaillut niitä muiden päällä.
Sain tämän ihanan käsintehdyn mustan Becksöndergaardenin keepin Nougatista. Tämä keeppi, toiselta nimeltään poncho on 100 % villaa, pehmeä ja ennen kaikkea niin tyylikäs. Ponchot tuntuvat olevan erityisesti tänä syksynä muodissa, vaikka niin klassikko asusteesta onkin kyse. Poncho on mielestäni aina varma valinta päälle ja sillä saa pelastettua helposti kiireisenkin äidin aamun. Tyylikkyyden lisäksi se lämmittää viileillä säillä ja nyt flunssaisena olen kietoutunut sen lämpöön kotisohvallakin. Ponchon voi helposti pukea minkä tahansa vaatekerran päälle, yhdistää korkoihin tai ihan vaan lenkkareihin kuten minä. Nyt kaipaan sen rinnalle vielä hatun, jolla pelastaa se huono tukkapäiväkin !


Ihanaa alkavaa viikkoa  !
4 kommenttia :

 1. Jeeee, lisää asukuvia vaan rohkeasti! <3
  Poncho näyttää oikein kivalta!

  Ihanaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Kovin on sun näköinen asu, muru! :) Noi lenkkarit on niin täydelliset, haha... Himo tulee. Käviskö teille esim. ens vkon ma/ti, jos tultais kylään ap? Palataan! <3

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs mama! Asupostauksetkin olis kyllä kivoja ja inspiroivia. Nim.täällä vielä yövaatteissa 🙊
  Marie

  VastaaPoista
 4. Onnistuneet kuvat! Tyylikäs ja silti rento asu! :) Rohkeasti vain useammin kameran eteen. :)
  Ps. Muita on hyvä yllyttää, kun itse uskaltautuu kameran toiselle puolelle omassa blogissaan korkeintaan n. kerran vuodessa. HA HA :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !