lauantai 22. elokuuta 2015

Syksyä

    Viikko on ollut taas todella hektinen. Poika aloitti kerhossa ja se tuo taas mukavaa säännöllisyyttä arkeemme. Miten kovasti tuo keskimmäinen odottaakaan tulevaa talvea, sitä että on tarpeeksi vanha veljen kanssa samaan kerhoon. Pieni suuri tyttöni. Mieheni sitten sairastui kuitenkin samaan pöpöön, joten kyllä on taas perhettä koeteltu. Onneksi on vielä aikaa toipua ennen matkaa. Näillä säillä sairastaminen on vaan entistä kurjempaa. 
Reissu tulee niin tarpeeseen. Pieni irtiotto kotoa tekee hyvää koko perheelle.

Viimeisetkin kesäkukat sai viikolla lähteä ja laitoin terassille vähän enemmän  syksyä. Syksyn tulo itse asiassa vähän jännittää, koska aion palata vuoden alussa osittain työelämään. Kevyt aloitus sopii hyvin ja odotan sitä innoissani, koska kieltämättä melkein viisi vuotta kotiäitinä on pitkä aika. Vaikka kotona olo on välillä rankkaa, se on myös äärimmäisen palkitsevaa. Kuluneet kotiäitivuodet ovat elämäni onnellisinta aikaa enkä vaihtaisi päivääkään pois. Yritän nauttia näistä hetkistä, sillä aivan liian nopeasti nuo pikkuiseni tuntuvat kasvavan. Tiedän, että kuopus joutuu aloittamaan tarhaelämän vähän liian aikaisin, mutta toisaalta tiedän miten paljon vauhdikkaammin hän kasvaa ja kehittyy sisarustensa siivellä, vaikka on aivan loppuvuoden lapsi. No onneksi tarhaan on vielä aikaa. Tässä härdellissä blogini kohtalo on myös mietityttänyt koko ajan enemmän. Yhä enemmän tuntuu siltä, että tauko voisi olla paikallaan, mutta kynnys jatkaa sen jälkeen voi nousta liian suureksi. Olen vähän hukassa. Inspiraatio on vähän kadoksissa, kun aikaa ei vaan ole. 

 Millaisia postauksia te toivotte ?7 kommenttia :

 1. Ihana kirjoitus! Toivon kovasti että jaksat ja haluat jatkaa, mutta teet mitä itsellesi on parasta. Hieno blogi ja mieletön sisustussilmä sinulla on kuitenkin ollut kaikki nämä vuodet.

  VastaaPoista
 2. Minä luen mielelläni juttuja tavallisesta elämästä. Itselläni ei ole lapsia (vielä, mutta toiv. joskus myöhemmin), mutta seuraan mielenkiinnolla elämääsi kolmen lapsen äitinä, elämän ylämäkiä ja alamäkiä! Toki sisustusjutut kiinnostavat myös :)

  VastaaPoista
 3. Mikäli päätät jatkaa tässä muutamia postausaiheita mitkä minua erityisesti kiinnostavat:
  sisustus etenkin ihastuttava leikkimökkinne ja teidän kaunis koti
  sinun ja lasten pukeutuminen
  kauniit kattauksesi ja herkulliset ruokareseptit /-vinkit) (chilibataattikeitto on niin hyvää ja pataleipä)

  Sinulla on todella tyylisilmä niin sisustukseen, pukeutumiseen kuin kattamiseen.. Eli mikäli kirjoittamiseen ei tunnu jäävän aikaa olisin erittäin mielissäni myös kauniista kuvistasi, vaikka ihan lyhyellä tekstillä. Olen pitänyt tähänkin asti kevyestä ja rennosta tyylistäsi.

  Mutta tosiaan tärkein on kuunnella itseään ja miettiä tuoko vai viekö blogi enemmän. Kiitos että olet tähän asti ilahduttanut meitä lukijoita suuresti <3 -annu

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti jatkat, blogisi on ihana <3

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti jatkat. Tykkään lukea juttuja teidän normaalista arjesta, samalla voin itsekin miettiä millaista elämä mahtaisi olla kolmen pienen lapsen kanssa. Sisustusjutut ja lastenvaatteet kiinnostavat myös.

  VastaaPoista
 6. Minäkin toivon kovasti, että jatkat ihanaa blogiasi. :) Olen viihtynyt mukana jo pitkään, melkein alusta asti, ja blogisi on suosikkejani. Erityisesti toivon jatkossakin lastenvaate- ja sisustusjuttuja, mutta pidän blogissasi kovasti siitä, että se on niin monipuolinen. Itselläni on vähän sinun keskimmäistäsi nuorempi tytär ja syksyllä syntyy pikkusisko, joten erityisesti tyttöjen jutut kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti jatkat! Blogisi on yksi suosikeistani! Kaikki postauksesi ovat ihania, saan niistä aina inspiraatiota. Nyt kun palaat töihin ja tulee syksy, niin pukeutumisesi kiinnostaa. Reseptitkin on huippuja. Ostosvinkit Nougatista Lidliin. Sisustus. Lapset. Kaikki!

  T. Minttu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !