tiistai 25. elokuuta 2015

Syksy inspiroi...


1 .& 6. Becksöndergaard , Nougat // 2. Ellos // 3. Ellos // 4. Hunkydory, Ellos // 5. Becksöndergaard


    Kun vatsataudista on päästy iskee tietysti flunssa. Pojalla jo on, itselläni särkee päätä enteillen varmasti flunssaa. Punahattu-uutetta täällä litkin, sillä en tosiaan halua olla kipeänä matkalla. Eilen lähdin lasten kanssa keskustaan inspiroitumaan. Tekee niin hyvää lähteä kotinurkilta ihmisten ilmoille, etenkin kun niin monta päivää meni sairastaessa. Keskustassa kolmen lapsen kanssa liikkuminen herättää huomiota. Turistit on usein heti kimpussa, mutta kuinkahan moni rouva päivitteli miten ihmeessä uskallan liikkua kolmen pienen lapsen kanssa tai ylipäätään uskallan syödä lounasta Stockmannilla heidän kanssaan ?! Kuulin myös selän takana supinaa, että täytyy olla uskontoon liittyvää, kun on pieniä lapsia " monta ". Toki sain myös ihailua, miten rohkea olen, kun liikun lasten kanssa keskustassa ja kehuja miten hienosti lapset osasivat käyttäytyä syömässä. En pidä itseäni erityisen rohkeana, lapset ovat vain tottuneet pienestä asti liikkumaan kanssani. Elämä jatkuu, vaikka lapsia on :) Osa minusta tulee varmasti aina kaipaamaan keskusta-asumista ja siksi siellä usein piipahdamme. Viime viikolla törmäsimme siellä sattumalta pojan vanhaan kaveriin Töölön puistoajoilta. Lapset eivät olleet nähneet melkein vuoteen ja vielä muistivat toisensa. Niin hellyttävää.

Syksy lähestyy ja omaa vaatekaappia on pakko vähän päivittää. Olen äiti, joka panostaa kyllä lastenvaatteisiin, mutta helposti unohdan itseni. Tälle syksylle himoitsen erityisesti kivoja neuleita ja ponchoa lämmittämään. Zarasta olisi eilen tehnyt mieli ostaa yhtä sun toista, mutta katson sitten Barcelonan valikoiman. Ellokselta tilasin itse asiassa tänään nuo kengät sovitukseen. Vastaavia metsästin jo viime syksynä. Kengät on tekonahkaa ja se ainostaan mietityttää, sillä suosin ennemmin nahkakenkiä. Tuo Becksöndergaardenin laukku kummittelee päässä..
jos ostaisin sen itselleni synttärilahjaksi ?!


4 kommenttia :

 1. Mulle in tulossa Niken mustat lenkkarit. Voin suositella! :)

  VastaaPoista
 2. Instassa ihastelin jo, miten hienosti teidän lapsukaiset istuivat ja viettivät aikaa Nougatissa. Itselläni on 2-vuotias, energinen tyttö, enkä uskaltaisi hänen kanssaan lähteä kahdestaan yhteenkään sisustusliikkeeseen ilman rattaita :D Tosi kurjaa tuollaiset lapsiluku-hämmästelyt, ei pitäisi olla kenellekään ongelma. Ja hei, sitä paitsi kolme lasta ei ole minusta ainakaan mikään suurperhe vielä, vai onko se siellä etelässä? :D

  Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah tottuneet Nougat mini asiakkaat :)
   En itsekään koe, että kolme on paljon... Sopiva määrä meille ja itse asiassa
   tuntuu, että kolme on vanha kaksi. Omassa kaveripiirissäkin alkaa olla enemmän
   Kolmelapsisia, muutama neljän lapsen perhekin.
   Ei ihmiset pahaa varmastikaan tarkoita, mutta vähän huvittavaa
   se välillä on.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !