keskiviikko 19. elokuuta 2015

Squiz - itsetäytettävät sosepussit
   Kaupoissa valmiina myytävät erimerkkiset kertakäyttöiset sosepussit on meillä olleet ihan pojan vauva-ajoista asti käteviä välipaloja mm. retkillä tai vaikka autossa. Pojalle pakkaan usein kerhoonkin evääksi " imun ", kuten hän niitä itse kutsuu. Lentokoneessa ne on olleet lapsilla käteviä nousun ja laskun aikana, kun painetta kertyy helposti korviin ja täytyykin nyt reissuun muistaa ottaa ne mukaan. Imeminen nimittäin helpottaa koneeessa painetta lasten korvissa, jos sellaista on. Valmiit sosepussit on super käteviä, mutta onhan ne vähän kalliita joka päiväiseen käyttöön. Joskus ääneen miehelleni totesin, että olisipa fiksua, jos näitäkin voisi tehdä itse. No nyt voi. Sain jo jonkin aikaan sitten Big small companyn maahantuomat uudet käytännölliset  Squiz-välipalapussit testattavakseni. Pussit voi täyttää jogurtilla, hedelmäsoseella, smoothiella tai vaikka soseruoalla. Kaksi erilaista designia ja kokoa, joista pienempi 90ml on suloinen Sophie la girafe, isompi 130ml karnevaali. Yhdessä paketissa on aina kolme käsin täytettävää pussia ja jokaisen pussin voi uudelleen käyttää jopa 50 kertaa. Pussin alaosassa on kaksinkertainen sulku, eli ei ole vaaraa, että lapsi saa puristeltua soseet päälleen. Testattu on ! 
Olen pessyt näitä ihan tiskaten pulloharjalla useampaan kertaan ja täyttänytkin pusseja erilaisilla soseyhdistelmillä, mitä kotoa milloinkin sattuu löytymään.
Näiden itsetäytettävien välipalapussien myötä " imut " ovat tulleet lasten arkea piristämään muutenkin, kun vain reissatessa. Pakastimesta otettuna ja hetken sulaneena, ne toimivat kuulemma hilejuomina. Täytyy testata. Niin paljon edullisempaa ja luontoa säästävää tehdä välipalasoseet reissuun itse, erityisesti, kun pussit on vielä paljon suloisempia, kuin ne kaupan valmiit, vai mitä mieltä olette ? Squiz pusseja myy ainakin Ombrellino Helsingin keskustassa.


1 kommentti :

  1. Kuulostaapas käteviltä. Me ollaan nyt annettu hedelmäsosetta juuri niistä kaupan sosepusseista mutta ne ovat juuri liian arvokkaita. Juuri eilen pohdin jos tekisi hedelmäsoseet itse. Säästäisi huomattavasti. Saakohan noita sosepusseja tilattua jostakin? :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !