tiistai 18. elokuuta 2015

Kiva automatto


Kuvat :  H&M
 Meillä riehui inhottava noro, joka kaatoi neljä viidestä perheessämme, joten aikaa & energiaa ei ole ollut tänne. Toipuminen kesti kauan ja tuntuu, että kroppa on yhä edelleen väsynyt koitoksesta. Ihan oikeasti toivon, että hetkeen ei tarvitse samaa käydä lävitse.
Tässä yksi päivä raatona sängyssä makaessani pläräilin H&M nettisivuja. Huomasin, että lastenmallistoon on tullut kolme aika kivaa mattoa. Kivoja automattoja on hankalaa löytää, mutta oma valintani olisi ehdottomasti tuo, jos meille sellaista tarvittaisiin. H&M mallistossa oli itse asiassa aiemmin vastaava pelkistetympi versio, mutta itse tykkään tuosta enemmän. Koriskenttämatto on hauska valinta koululaiselle.

          Arvonnan voittajan paljastan huomenna, sillä sen olen ennättänyt arpoa vasta tänään.

2 kommenttia :

  1. Haettiin just pikkumiehen kanssa eilen postista meidän automatto. Se on kyllä tosi kiva! Heti lähti autot huristelemaan pitkin teitä. :D Saa nähdä maltetaanko sitä säästää siihen asti, että talo on valmis ja poika saa uuden huoneensa. Yritetään nähdä pian! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja mattoja, mulle kelpais mikä vaan :) Toivottavasti ootte jo norosta toipuneet. Se ei ole kiva kesäseuralainen ollenkaan.
    T. Nelliina

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !