sunnuntai 30. elokuuta 2015

Aurinkoinen aamiainen   Vuosi sitten lokakuussa olimme mieheni kanssa treffeillä ihan vaan kahdestaan juhlimassa Brondassa syntymäpäiviäni. Vuosi sitten !!! Lasten myötä parisuhde muuttuu väistämättä, mutta miten hyvää tekee olla välillä ihan vain kaksin. Olen kotona tietysti ensisijaisesti äiti, mutta on hyvä muistaa, että myös vaimo ja ystävä. Kaipaan treffejä mieheni kanssa, mutta tietysti aikaa myös ystävien kanssa. Nykyään, kun ei puhelimessakaan oikein ennätä ystävien kanssa vaihtaa kuulumisia.
 Anoppi otti isommat lapset hoitoon ja olemme olleet kotona pienimmän kanssa, siis melkein kaksin, sillä yhden lapsen kanssa on oikeasti niin helppoa ( puhun nyt vain omasta kokemuksestani ). Se, että saa syödä kerrankin ihan rauhassa ilman, että oma ruoka jäähtyy tai että koko ajan tarvitsee nousta pöydästä " palvelemaan ".. ah se tekee niin hyvää mielelle. Ja miten hiljaista meillä on ollut , ei ole tullut tarvetta peltoreille. Nautin ja olen niin kiitollinen anopilleni. Nämä hetket ovat harvinaisia, mutta sitäkin arvokkaampia. Otan niistä kaiken irti ja lataan akkujani. Nyt lokakuussa meillä on taas tarkoitus mennä ihan kaksin ulos, jos vain saamme kolme lasta hoitoon. Ei muuten helppo rasti. Haluaako joku kolme pientä lasta kerralla ?! En ole aivan varma. En ole edes uskaltanut kysyä. Siksi poika suuntaakin kummitädilleen silloin, mutta tyttöjen hoitopaikka on vielä vähän auki. Imetän, mutta vauvamme onneksi nukkuu yöt hyvin, joten uskallan ehkä olla erossa yhden yön. Kun pienin vielä vähän kasvaa otamme kyllä taas tavaksi mennä silloin tällöin treffeille mieheni kanssa. Muutama tuntikin tekee ihmeitä. Tänään tein meille vähän aamiaista pihalle. Olin ajatellut vähän erilaista brunssia, mutta toteutan sen seuraavalla kerralla. Nyt mentiinkin ajatuksella mitä kaapista löytyy, kukan napsin pihalta maljakkoon. Vauveli mutusteli hiljaa tyytyväisenä vieressämme ananasta ja nautimme laatuajasta " kahden " .
 
Aurinkoista sunnuntaita teillekin !

4 kommenttia :

 1. Yhden vauvan! kanssa oli tosiaan helppoa ja rauhallista 😉 mutta 1v ja siitä eteenpäin ei kyllä niinkään 😅 äitiys on kyllä vienyt tämän naisen mukanaan ja kovasti, ei tosiaan treffejä miehen kanssa ole ollut mahdollista järjestää... Onneksi saatte välillä apua isompien lasten kanssa, miten kolmen lapsen kanssa muuten jaksaisi? Hyvä kun yhden kanssa selviää kun breikkiä ei ikinä oikeastaan ole...

  VastaaPoista
 2. Ihana aurinkoinen aamu tosiaan! Toivottavasti pääsette jatkossakin nauttimaan kahdenkeskisistä hyvistä hetkistä. <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Tuota odotamme nyt itsekin joskus tapahtuvaksi. Ulkomaille muuton myötä tosin tiedostimme, että kahdenkeskiset happihypyt ovat ainakin alkuun mahdottomia. Ehkäpä pääsemme kaksin ulos vielä ennen joulua, mutta onneksi lastenkin kanssa on mukavaa ja kun muistaa että tätä korvaamattoman äidin roolia tulee vielä joku päivä tulevaisuudessa kaipaamaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen aamiainen! Tuollaiset hetket tekee kyllä välillä hyvää.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !