perjantai 10. heinäkuuta 2015

Miss Ester kehyksissä

    Vihdoin sain hankittua Ikeasta neidin ihanalle Mrs Mighetton  Miss Ester - julisteelle kehykset. Onneksi hankin julisteen, vaikka pitkään jahkailin sen ostamisessa. Ainakaan tällä hetkellä Nougatissa ei samaa enää ole myynnissä Niitähän siis valmistetaan tietty erä, mutta jos meillä olisi ihan pikkuinen poika
 ( omanihan on jo niin iso, ainakin omasta mielestään ) niin voisin hankkia Mr Ted - julisteen . Tykkään nimittäin siitäkin todella paljon. Taulu saa nojailla lipaston päällä nyt ainakin siihen asti, kun pieni neiti muuttaa samaan huoneeseen. Katsotaan miten huone silloin asettuu parhaiten kahdelle pikkutytölle. Välttelen siis turhia reikiä seinässä siihen asti. Kehyksetkin valitsin turvallisesti siis vain pleksillä, kun tuo prinsessani on sellainen kiipeilijä. Ei ainakaan ole vaaraa, että hän voisi rikkoa taulun tai ainakaan satuttaa itseään. 

Olette muuten varmasti huomanneet Indiedaysin blogeja lukiessanne, että banneriin ilmestyy Indiedaysin lukijatutkimus. Noin kuukauden kestävällä tutkimuksella kartoitetaan millaista sisältöä te lukijat Indidays-portaaliin toivotte ja samalla voitte antaa arvokasta palautetta siitä, mikä juuri esimerkiksi omassa blogissani teitä kiinnostaa eniten. Olisin valtavan kiitollinen, jos jaksaisitte uhrata ajastanne noin viisi minuuttia kyselyyn vastaamalla. Saan omat tulokseni käyttööni tutkimuksen päätyttyä ja tuloksethan auttavat minua kehittämään blogiani paremmaksi. Palautetta toki saa aina antaa muutenkin. Vastaamalla kyselyyn osallistutte samalla arvontaan, jossa palkintona jaetaan kolme 100€ arvoista lahjakorttia ja 30 kauneustuotepakettia. 

Lukijatutkimukseen pääsette helposti tämän linkin kautta :


Kaunis kiitos !

Ihanaa perjantaita.
2 kommenttia :

Kaunis kiitos kommentistasi !