perjantai 10. heinäkuuta 2015

Lomakakkua  Viikko sitten miehen jäädessä kesälomalle päätimme lasten kanssa yllättää hänet lomakakulla. Kivaa vähän juhlia isin lomaa. Lomakakusta taitaa tulla meillä ihan perinne, niin mukavaa meillä oli. Kakun tein jälleen mansikkajäätelöstä, mukaan laitoin sulatettua suklaata. Raikkaat marjat ja mintunlehdet koristeeksi ja nam, oli hyvää. Tästä taitaa tulla meillä ihan perinne.
 Miehellä jää vielä yksi lomaviikko syksylle ja eilen illalla buukattiin lennot
taas Barcelonaan. Olen aivan täpinöissäni, sillä muistatte varmaan miten vuosi sitten häämatkallamme rakastuin tuohon kaupunkiin. En olisi uskonut, että palaamme sinne jo näin pian, mutta ihanaa ja etenkin nyt, kun koko perhe lähtee yhdessä reissuun. Suomen kesä on nyt mitä on, ja tuli molemmille sellainen fiilis, että akkuja on päästävä lataamaan aurinkoon ja lämpöön. Barcelonaan päädyimme, koska se on ihanteellinen paikka lasten kanssa, nähtävää riittää pikkutyypeille ja tämä reissu tehdäänkin  lasten ehdoilla. Huikeaa kokea kaupunki taas uudelleen ja erilailla. Eläintarha on suunnitelmissamme ainakin.
Lentoajat eivät kyllä ole yhtään lapsiystävällisiä ja vähän jännitän miten ne sujuu kolmen pienen lapsen kera, kun lapset on herätettävä keskellä yötä ja paluulentokin on yöllä, mutta oikealla asenteella vaan matkaan. 

Kuulisin mielelläni teiltä vinkkejä Barcelonaan lasten kanssa.1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !