lauantai 23. toukokuuta 2015

Suunnitelmia neidin huoneeseen


Kuvat : Pinterest

   Neidin vaaleanpunaisessa huoneessa on tarkoitus tehdä pieniä muutoksia tässä lähiviikkoina. Pinnasänky ( josta toinen laita kyllä pois ) saa siirtyä pois ja tilalle kasataan yläkerrassa tällä hetkellä majaileva Ikean Minnen -sänky. Vähän käytetyn sängyn ostimme mammakaveriltani nurkista lojumasta. Tuo sänky on ollut visioissani kauan ja ihanaa vihdoin saada se neidin huoneeseen. Pinnasängyn luultavasti myymme pois, sillä pienimmälle on tuunauksen alla jatkettava pinnasänky. Niitä lämpimiä säitä tässä odotellaan maalauksene suhteen. Sängyn päälle ripustetaan Nougatista tuo Numero74 katos puuterin sävyssä. Katoksen sävyä mietin pitkään, mutta hempeä puuteri on valintani, vaikka kontrastia huoneeseen saisin toisessa värissä. Seinien sävyä on helppo muuttaa, jos vaaleanpunaista tulee liikaa. Haaveilin aina itse pikkutyttönä vuodekatoksesta, jonka kätköissä olisi ihanaa lukea satuja taskulampun valossa. On aika mukavaa elää vähän omaa lapsuttaan uudelleen ja toteuttaa silloisia unelmia. Katos toimii samalla pienenä majana. Olen aivan varma, että neiti ihastuu sänkyynsä äidin lailla. Suunnitelmissa on rakentaa Minnen- sängyn alle vedettävä laatikkosänky, kun pienin kasvaa ulos pinnasängystään. Jonkin aikaa nuo kaksi prinsessaani jakavat sitten yhteisen valtakunnan. Päivittelen kuvia huoneesta, kun muutokset saadaan tehtyä.


 Seinälle olen miettinyt tätä Ruotsalaista Mrs Mighetton " Miss Ester " akvarelliprinttiä valkoisilla kehyksillä  tai sitten ihan vaan ilman kehyksiä. Kuvia on neljää erilaista ja tähän iskin heti silmäni, kun ne ilmestyi Nougattiin. Mahdottoman suloinen tai oikeastaan ihan kaikki kuvat.
  Onko Mrs Mighetton printit teille tuttuja ? Niitä on neljää siis neljää erilaista ja jokaista valmistetaan aina tietty määrä ja kun ne on loppu, niin enää niitä ei saa. Olen pähkäillyt tätä printtiä mielessäni kauan ja kun tiedän ettei tätä ole enää kuin muutama jäljellä, on pakko ostaa. Jää harmittamaan muuten, kun sen kuitenkin haluan.
    Numero 74: n toimitus, eli mm. noita tähtityynyjä  on  muuten saapunut läjäpäin Nougatin verkkokauppaan. Väreissä ainakin harmaata ja puuteria. Meillä tähtiä on kolme.
Meillä on tykätty niistä kyllä paljon. Olen pessyt niitä pesukoneessa ja hyvin kestää, kun siitä aiemmin oli puhetta.


2 kommenttia :

  1. Olen haaveillut samasta printistä, en tiennytkään että niitä tehdään vain rajoitettu määrä! Lisäsi huimasti saada äkkiä omansa ;)

    VastaaPoista
  2. Kivoja suunnitelmia tytön huoneeseen tulossa! :) noita printtejä on kyllä ollut esillä nyt paljon, toiset keräilevät niitä vielä sarjaksi seinälle. Ei ihme että ovat niin suosittuja, itse tykkään!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !