sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Grillissä pizza, huh miten hyvää



    Jälleen ruokapostausta. Viime kesänä meillä oli tarkoitus hommata pizzakivi, mutta se jotenkin sitten unohtui. Tälle kesälle sellainen oli saatava, sillä niin paljon hyvää olemme kuulleet grillissä paistetuista pizzoista. Itsetehtyjen hamppareiden lisäksi meille maistuu joskus myös kunnollinen pizza, sellainen mahdollisimman italialaistyylinen rapealla ohuella pohjalla, ilman tirisevää rasvakuorrutusta. Pizzakivellä sellaisen saa pyöräytettyä helposti omassa grillissä ja lopputulos on aivan kuin olisi italialaisessa pizzeriassa. Pohja kaulitaan ohueksi ja noin 300 asteisessa grillissä paistaminen vie noin 8 minuuttia. Pizzakiven hankimme verkkokauppa.comista ja se maksoi siellä noin 30€. Meillä pizzat tehdään ehdottomasti grillissä jatkossakin, sillä lopputulos oli täydellinen ja täällä jo kuola valuen mietitään mitähän täytteitä seuraavalla kerralla testataan. Meillä taidetaan syödä tänä kesänä ennätysmäärä pizzaa. Pizza kannattaa muuten tehdä aina durumvehnäjauhoista, niin paljon parempaa ja niitä oma vatsanikin ihme kyllä kestää. Ajattelin kyllä testata täysin gluteenittoman versionkin. Pizza tuli mainittua nyt useaan otteeseen, mutta siis SUOSITTELEN pizzakiveä kaikille grillinomistajille ( pallogrillillä en silti lähtisi testaamaan ). Uudenlainen elämys grilliruokiin. Nams !

Ps. Taikinan ja tomaattikastikkeen tein Vappu Pimiän ohjeella.






3 kommenttia :

  1. NAMINAMINAMINAMI! Joo mekin tehhään, kiitos vinkistä! :)

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Hei mistä nuo teidän keittiön välitilan laatat ovat? Ovatko fasettihiotut?

    Pia

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !