sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivän suklaakakkua

.


    Rakastan kirjoja, joissa on kauniit ja inspiroivat kuvat. Sisustuskirjoja ei ole tullut hankittua aikoihin, mutta lasten myötä ruokakirjoihin on tullut vähän himo. Ruokainspiraatiota kaipaan aiempaa enemmän, kun jostain kumman syystä aivot käy hitaalla ja tulee tehtyä aina niitä samoja pöperöitä. Vaihtelu virkistää. Ruokakirjoihin sorrun yleensä hyväksi todetun reseptin pohjalta ja toki kirjan visuaalisella ilmeellä on suuri merkitys ostopäätöstä tehdessäni. Ihan mitä tahansa kirjaa en siis osta. Hemmottelin itseäni äitienpäivän kunniaksi tilaamalla muutaman uuden ruokakirjan. Paketti saapuu kyllä vasta ensi viikolla. Toinen kirjoista on Vappu Pimiän esikoiskirja. Maistoin viikko sitten nimittäin anoppini luona todella hyvää suklaakakkua ja tuon kakun resepti löytyy Vapun reseptit - kirjasta. Päätin tehdä kakkua nyt äitienpäiväksi, sillä ohje on niin helppo. Kirja oli pakko hankkia, sillä selailin sitä ystäväni luona viikolla ja ihastuin moneen muuhunkin siinä olevaan reseptiin. Ohjeen kakkuun löydät täältä.
Kakku on mielestäni parhaimmillaan lämpimänä ja kylmän vaniljajäätelön kanssa. Kakusta tulee meidän perheen kesäherkku. Suosittelen kyllä testaamaan.


Kiitos vielä ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen. Helpottaa valtavasti, kun tietää ettei ole yksin vaan monet käy samaa läpi. Vaiheitahan nämä kaikki on ja niin luonnollinen osa lapsen kehitystä. 
Lapset kasvattavat samalla myös vanhempiaan, täytyy muistaa.
Kun muistaa olla itselleen armollinen ja ottaa välillä vähän omaa aikaa, jaksaa taas paremmin. Maltti on valttia.


Kannattaa vielä lukea Maaret Kallion blogista postaus


Siitä tuli ainakin itselleni hyvä mieli.Hyvää äitienpäivääEilen vietettiin lapsettomien lauantaita. Äitienpäivä on varmasti kipeä paikka kaikille niille naisille, jotka syystä tai toisesta eivät välttämättä koskaan voi saada lasta tai ovat menettäneet lapsensa. Lapsettomuus tai lapsen menettäminen ovat asioita, joita ei voi ymmärtää koskaan täysin, ellei ole itse kokenut samaa. Toivotan voimia kaikille teille naisille, joita asia koskettaa.


1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !