torstai 9. huhtikuuta 2015

Vuokrattava Vaavisänky - kokemuksia
 
 
    * Yhteistyössä Vaavi Oy 

   Ihan tässä viime viikolla havahduin, että tässä kuussa on aika palauttaa Vaavisänky takaisin, jonka sain siis testattavakseni vauvalle. Vaavisänky on siis  helposti kasattava lainasänky, jonka vuokra-aika on neljä kuukautta. Vuokra tuolle ajalle on 85€. Sängyn mukana tulee aina uusi patja ja hinta sisältää  kotiinkuljetuksen sekä postituskulut sängyn palauttamista varten. Sänky palautetaan samassa laatikossa, jossa se toimitettiinkin. Sängyn saa helposti tilattua nettisivujen kautta tai sitten soittamalla. Samainen sänky meillä oli neidilläkin pari vuotta sitten blogin kautta käytössä ja totesin sen silloin jo todella käytännölliseksi pikkupesäksi vauvalle. Kaikki lapsemme ovat aina alkuun kyllä nukkuneet perhepedissä. Itselleni tuntuu todella luonnolliselle pitää pikkuista vieressä, vierihoito kun nostattaa maitoakin paremmin. Vaavisängyn oli siis meillä tarkoitus alkuun toimia päiväunien paikkana, mutta  tämä pikkuinen ei viihtynytkään siinä kovien vatsakipujen takia. Hän halusi koko ajan olla lähellä minua tai miestäni ja mielellään vielä aina pystyasennossa. Koliikkikeinu, jonka saimme lainalle pelasti onneksi niihin aikoihin. Vasta vatsakipujen helpottaessa Vaavisänky pääsi meillä kunnolla käyttöön  ja sen jälkeen hän on viihtynyt siinä yhtä hyvin kuin isosiskonsa aikoinaan. Siihen hän nykyään illalla aina yhdeksän aikaa nukahtaa ( rytmiä on siis alkanut muodostua ). Vauvamme syö öisin noin kolme kertaa, niinä öinä kun vaan jaksan unenpöpperössä palauttaa hänet takaisin omaan sänkyyn, nukkuu hän paljon paremmin yöt. Vieressäni hän haistaa maidon ja havahtuu syömään vähän väliä.
 
Vaavisänky on todella ergonominen ja sen parhaaksi ominaisuudeksi koen kyllä edelleen sen liikuteltavuuden. Vauvan saa niin helposti liikuteltua paikasta toiseen, kun omat kädet on varatut ja kolmen lapsen kanssa ne todella on varatut. Meillä tuo isosisko on välillä turhankin innokas vauvanhoitaja, joten sänky on ollut turvallinen paikka vauvalle. Sänky ei kaadu, vaikka siihenkin tuo  " pikkuäiti " joskus kielloista huolimatta silti kiipeää.
 

 Vauva on vielä kuitenkin todella  pikkuinen, joten valtavan kokoinen pinnasänky tuntuu vielä aivan liian suurelta. Niinpä hankin meille uuden DIY- projektin jatkettavasta pinnasängystä. Siitä lisää, kunhan saan sen valmiiksi. Niiiin.. muistatte ehkä, että vasta vuosi sitten myimme vastaavan pois ystävieni kielloista huolimatta hahah.

 
Todella haikein mielin pakkaan Vaavisängyn pian laatikkoon ja postitan takaisin.  Turhan nopeasti kiitää nimittäin tämä vauva-aika. 
Vaavisängystä meillä on vain hyvää sanottavaa, voin siis lämpimästi suositella sitä ensisängyksi kaikille vastasyntyneille.
 
Ja onhan se sitä paitsi mahdottoman kaunis, sisustukseen sopiva :)
Edellisellä kerralla en muuten älynnyt laittaa sänkyyn tuota pinnasängyn reunapehmustetta. Pakollinen se ei missään nimessä ole, mutta tekee sängystä vielä vähän mukavamman tässä vaiheessa, kun vauva heiluttelee raajojaan jo enemmän.
 
 
 
 
 
 
2 kommenttia :

  1. Minkälainen tuo mainitsemasi koliikkikeinu on?

    VastaaPoista
  2. En tiennytkään että sänkyjä voi vuokrata. Aika kätevää :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !