tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tuu, tuu, tuuti lulla, antaa unen silmään tulla.... - Love to dream kapalopussi* Yhteistyössä Baba Express


   Muistatteko, kun kerroin uudesta Love to Dream - kapalopussista, josta oli valtavasti apua unettomiin öihimme. Pussit lanseerattiin virallisesti tässä taannoin Lapsimessuilla ja nyt verkkokauppa josta näitä pusseja voi ostaa on avattu, verkkokauppaan tästä  KLIK.  Baba Expressistä saamani S kokoinen kapalopussi ei enää hetkeen ole mahtunut vauvallemme ja siinä samassa unenlaatukin huononi. Toki tähän väliin osui tiheän imun kausi ja vauvan tilatessa lisää maitoa, ei apua ole silloin mistään.  Nyt sain Baba Expressin Heidiltä saman kapalopussin M kokoisena testiin. M kokoinen pussi on tarkoitettu noin 6-8,5kg painaville vauvoille. Tämä luonnonvalkoinen pussi jonka sain on pehmeää  GOTS - sertifioitua luomupuuvillaa, joka on oiva valinta herkkäihoiselle vauvalle. Pukiessani pikkuneitiä pussiin tuli iloinen kiljahdus ja tyytyväinen hymy. Taitaa neiti todella tykätä pussista. 
 
 " Love to Swaddle Up Original on markkinoiden ainoa kapalopussi, jonka avulla pienokaisesi voi nukkua luonnollisessa ja turvallisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Sen patentoidut siivet antavat vauvalle mahdollisuuden rauhoittaa itse itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea. Tämä kaikille vastasyntyneille luonnollinen tapa auttaa sekä vauvaasi että koko perhettä nukkumaan paremmin. "
 
No miten meillä sitten nukuttiin viime yö ? Tyttö nukahti illalla kymmenen aikaan ja heräsi vasta aamuyöllä neljältä. Tankkasi maitoa ja jatkoi unta vähän vaille kahdeksaan, kunnes jouduin herättämään hänet 4kk neuvolaa varten. Yhden yön kokemuksella kapalopussi toimii yhtä tehokkaasti kuin pienempi S koko, mutta lupaan kertoa täällä myös kokemuksista pidemmän käyttöajan jälkeen. Unipussia käytettäessä erillisiä peittoja ei tarvita. Vauva pysyy pussissa ihanan lämpimänä.
  
Tämä malli kapalopussista sopii niin kauan, kun vauva ei vielä käänny itse ympäri. Meillä tuota taitoa harjoitellaan jo kovasti ja siksi ajattelin tilata meille seuraavan vaiheen pussin
( Love to Swaddle Up 50/50 ) valmiiksi. Kapalosta unipussiin siirtyminen on hyvä aloittaa juuri ennen kuin vauva oppii kääntymään, jotta kädet on vapaana kääntyessä. 50/50 pussista saa halutessaan yhden tai kaksi kättä vapaaksi helppokäyttöisten vetoketjujen avulla.
 
Kapalosta unipussiin siirtyminen on hyvä aloittaa juuri ennen kuin vauva oppii kääntymään, jotta vauvan kädet ovat vapaana kääntyessä. 50/50-unipussista saa joko yhden tai kummatkin kädet vapaaksi helppokäyttöisten vetoketjujen avulla. Tämä varmistaa, ettei vauvan unirutiiniin tule liikaa häiriöitä, kun kapaloinnista siirrytään askel kerrallaan pois.

 
Love to Dream unipusseja voi tosiaan tilata Baba Expressin verkkokaupasta.
Yksi pussi voidaan toimittaa kirjeenä, jolloin postikulut ovat ainoastaan 2,90€.
 
 

Love to Dreamiä  voit seurata instagramissa @lovetodreamfinland
ja FB:ssa
 


2 kommenttia :

  1. Tuota voisi kokeilla meillekin. Tyttö on levoton etenkin öisin, uskoisin tuon tuovan apua siihen.
    Ehkä silloin saisi itsekin hieman paremmin nukuttua :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !