perjantai 17. huhtikuuta 2015

Juhlavalmisteluita

 Viikko on taas vierähtänyt. Rakas pieni SUURI poikani täytti viikolla jo neljä vuotta. Nyt tulevana sunnuntaina juhlimme kaverisynttäreitä. Vielä kutsumme lasten vanhemmat, mutta ensi vuonna voi jo järjestää ihan vaan kaverijuhlat ja silloin kavereitakin mahtuun paljon enemmän. Pojan toiveesta juhlat on tänä vuonna Batman teemalla. Ajatuksia oli vaikka millä mitalla juhlien suhteen, mutta vähän joudun oikaisemaan omien voimieni ollessa olemattomat. Olen ollut todella poikki muutaman viikon ajan. Voimat vedetty niin äärirajoille, että en ole jaksanut blogia yhtään. Oikeastaan pahimmilla hetkillä mietin jo sulkevani koko blogin. Mieheni on ollut paljon töiden takia poissa joten kiirettä on pitänyt. Olen erityisen kiitollinen muutamista mammakavereista, joita olen pojan kerhon myötä saanut. Vertaistukea ! Omia ystäviä, kun ei juuri ehdi näkemään aikataulujen mennessä aivan ristiin. Lasten harrastuksetkin kun vie meillä jo neljä iltaa viikossa ja kolmen pienen kanssa arki on todella hektistä. Vähän naurattaa, että edes yritämme koko perheen voimin käydä välillä ruokakaupassa. Huomennakin haha. Olen tosissani alkanut miettimään, jos aikaa säästääksemme joskus tilaisimme ruoat kotiin kannettuna tai edes noutaisimme ne valmiiksi kerättynä. Onko teillä kokemusta ? Missähän välissä sitä itse ehtisi harrastaa liikuntaa ? 

Kiireestämme huolimatta ihanaa viikonloppua teille.
5 kommenttia :

 1. Siis onko teidän alle 4-vuotiailla lapsilla harrastuksia jotka vievät monta iltaa viikossa?! Mitä harrastavat tuossa iässä ja miten ihmeessä jaksatte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika harrastaa fudista ja uintia, tyttöjen kanssa uidaan.
   Uinti on ollut kaikilla harrastuksena 3kk lähtien ja sen ansiosta poika oppi
   uimaan 3 vuotiaana. Ei mene kauaa kun keskimmäinen oppii myös. Kolmannelle
   haluamme ehdottomasti saman taidon. Uinnissa käymme siis itsekin, mukavaa perheaikaa :)

   Poista
 2. Suosittelen erittäin lämpimästi, että tilaatte ruoat kotiinne/noudatte ne kerättyinä. Kirjoitin itse siitä taannoin ja vaikkei meillä noin hektistä olekaan niin se on ehdoton pelastus toisinaan, etenkin juuri viikonloppuostoksia ajatellen. Tsemppiä ja kivoja syndejä, meillä on vasta kesäkuussa 4v. juhlat ja teemana on Frozen-leffa:) Linkki vielä kirjoitukseeni ruokaa verkosta -> http://vaaleanpunaisiaunelmia-annariga.blogspot.fi/2015/03/ruokaa-verkosta.html

  VastaaPoista
 3. Itse olen käyttänyt Citymarketiin kotiinkuljetusta noin vuoden ajan vähintään kerran kuussa. Se helpottaa elämää aivan tajuttomasti kun ei tarvitse lähteä lasten kanssa kauppaan. Cittarilla on vielä tosi usein ilmainen toimitus jos tilaa yli 130€. Ja kyllä sen verran menee kevyesti rahaa kun tilaa viikon ruuat yms. Hyvin on saanut kaikkea ja jos jokin on ollut loppu, ollaan haettu sitten se puuttuva tuosta lähikaupasta. Suosittelen! Tulee myös säästettyä rahaa kun kauppaostoksia tehdessä on omalla koneella eikä tule tehtyä heräteostoksia. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on aika sama kombo; kolme lasta ja mies paljon poissa töiden takia ja Kauppahalli24:n kotiinkuljetus on kyllä mun pelastus. Suosittelen lämpimästi! Saan tilattua kaiken painavan ja tilaavievän sitä kautta kerran viikossa kotiin, joten lasten kanssa käyn vaan tekemässä kerran tai kaksi viikossa pienemmät täydennysostokset pienessä kaupassa (= päästään sieltä suht nopeasti ja helposti ulos). Viikonloppuisin ei tarvitse käydä ollenkaan kaupassa ja jää silloin tällöin sitä mahdollista omaa harrastusaikaakin.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !