sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Batman synttärit
  
   Täällä on tänään juhlittu Batman teemalla nelivuotiasta poikaamme. Niin onnellinen sankari oli kyllä juhlistaan. Yllättävän hyvin juhlat sujuivat, vaikka lapsia juhlissa oli 15 ja vanhempia melkein saman verran. Huomaa, mitä enemmän vuosia tulee, sitä merkityksellisempää syntymäpäivä taitaa lapselle olla. Juhlien järjestäminen on itselleni mieluisaa puuhaa, vaikka aikaa ei enää niin ole. Siitä syystä olenkin valmistautunut juhliin hyvissä ajoin. Batman teema juhliin tuli pojalta itseltään jo viime kesänä. Innostus Batmaniin alkoi silloin. Siitä lähtien juhlat on jollain tapaa pyörineet ajatuksissani ja jos jotain sopivaa on löytynyt, olen sen hankkinut. Syksyllä esimerkiksi löysin Ikeasta noita mustia " halloween " kertakäyttäastioita  ja mielestäni ne sopi hyvin tähän teemaan. Servetit on Tine K:n ja ostettu Nougatista. Popcorn-purkit on ostettu jo ajat sitten Tigeristä ja tulostin niihin vain teeman mukaiset tarrat. Vastaavia taitaa kyllä olla siellä tälläkin hetkellä myynnissä.Kakku on todella taitavan kaverimme valmistama. Annoin vähän ideoita kakun suhteen ja siitä tuli aivan täydellinen. Täytteenä kakussa suklaa-passion-suklaa. Niin herkullista. Kakku tuottaa itselleni aina suurta stressiä, joten todella kiitollinen jälleen kaverillemme, joka pelasti kiireisen äidin. Hän on aikaisemmin tehnyt mm. hääkakkumme, sekä muutamat pojan kakut.

 

Tarjottavana kakun lisäksi oli dipattavia vihanneksia itsetehdyn tzatsikin kanssa, kolmioleipiä tonnikalatahnalla, lihapullia, nakkeja sekä keksiä. Lapsiystävällistä, mutta sellaista mikä maistuu aikuisellekin.


Ohjelmana juhlissa oli perinteinen onginta. Eipä sitä sen kummempaa ohjelmaa kaipaa olla, mutta kiva olla jotain pientä. Poikamme oli aivan ihmeissään ensimmäisestä tikkaristaan, jonka onginnasta sai. Hän tuli vielä kysymään saiko hän sen vahingossa ja saako hän todella syödä sen. Voi pientä. Vasta muutama viikko sitten hän nimittäin pääsiäisen aikaan maistoi ensimmäistä suklaamunaakin. Karkkipäivää meille ei vielä muodostu, mutta ei ole niin vaarallista, jos synttäreillä vähän maistaa jotain pikkusiskolta salassa. 
Pikkusiskolla, kun ei ole kiirettä vielä karkkeihin.


Sellaiset Batman juhlat meillä.8 kommenttia :

 1. Voi kuinka kivat juhlat olet järjestänyt, varmasti jokaisen pienen supersankarin mieleen. Ja kakku on todella upea!

  VastaaPoista
 2. Aivan upeat synttärit ja niin hieno kakku! :)

  VastaaPoista
 3. Upeat juhlat, kyllä sä vaan jaksat kolmenkin lapsen kanssa järjestää noin ihania teemajuhlia, se on ihailtavaa. Ja oli niin lohdullista kuulla että teilläkään ei olla karkkeja annettu pienille, sillä välillä tuntuu että on itse joku outo lintu kun ei syötä sokerijuttuja 3v Murulle ollenkaan. En koe että hän olisi jäänyt mistään paitsi sillä vaihtoehtoja terveellisistä herkuista kyllä löytyy.

  VastaaPoista
 4. Suloiset juhlat! Ja kakuntekijälle täydet pisteet ♥

  VastaaPoista
 5. Oletpa järjestänyt taas niin kauniit juhlat! Batman teemaa käytetty todella oivallisesti, WAU! Kyllä vaan on varmasti Batman itsekin nauttinut juhlistaan! onnea!

  VastaaPoista
 6. Olipas täällä kiva blogi ja voi mitkä synttärit :) Kyllä on varmasti sankari ollut aika onnellinen :)

  VastaaPoista
 7. Ihanalta näyttävät juhlat! Minua kiinnostaisi tietää miten olet tehnyt nuo Batman-tarrat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä hain kuvan ja tulostin tarrapaperille :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !