maanantai 30. maaliskuuta 2015

Istutuspuuhissa

  Tänään aamulla iski ahdistus avatessani sälekaihtimia. Todellinen takatalvi sitten tuli blääh. Lunta tupruttaa koko ajan lisää ja tietysti meillä jo kesärenkaat autossa. Mieheni taisi olla turhan hätäinen niiden kanssa tänä vuonna. Onneksi en vielä ehtinyt lasten toppavaatteita siirtämään pois ja talvikengätkin oli onneksi jäänyt ulko-oven viereen. ( Ulkona säkissä matkalla varastoon ). Jotain hyötyä siis siitä ettei kaikkea aina ennätä hoitaa loppuun haha. Mieli on kuitenkin keväinen ja sen takia istutimme lasten kanssa vähän lisää ohraa ja herneitä, jotka on lionnut yön yli. Herneenversot on meillä nimittäin etenkin minun herkkua.
Kaikki istutusastiat on Tigeristä.


4 kommenttia :

 1. Oi herneenversoja en olekaan tajunnut laittaa! Niitä tosin tulisi laitettua ihan vaan kasvuniloksi ja ehkä lapsia varten, minä en välitä niiden mausta. Ravintolassakin ärsyttää, kun jossain vaiheessa niitä tungettiin ihan joka ruokaan! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! siis onko nuo ihan vaan kaupasta ostettuja kuivia herneitä? Ja sitten olet liottanut niitä vedessä? Kuinka kauan? Kasvaako niistä herneenversoja ihan oikeasti? ..hahah..kauhea läjä kysymyksiä, mutta tämä rouva on kyllä niin kädetön puutarhahommissa :)

  http://kesaheina2.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan kuivia herneitä, jotka pidetään vedessä yön yli ( helpottaa itämistä ).
   Kyllä niistä kasvaa. Astioiden pohjassa olisi hyvä olla reikä ( näissä ei kyllä ole )
   Eli pitää vaan olla varovainen kastelussa ettei pääse mätääntymään.

   Poista
 3. Hihih, mulla jäi tänäkin vuonna taas laittamatta ne rairuohot :D Mutta noi herneenversothan on ihan loistava idea! Ihanan keväisiä ja hyvän makuisiakin! Eli jospa mäkin saisin aikaiseksi laittaa niitä.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !