tiistai 3. maaliskuuta 2015

Baby`s Only lämpöpussi
 * Lämpöpussi saatu yhteistyössä Pikku Vanilja

Tämä talvi on ollut poikkeuksellisen leuto. Pienelle ostamani talvipuku on jäänyt todella vähäiselle käytölle sen takia. Jokin aika sitten sain yhteydenoton aivan ihanasta Pikku Vanilja verkkokaupasta. Sain heiltä suositun Baby`s Only lämpöpussin testattavakseni. Valitsin meille vaaleanharmaan 
palmikkokuvioisen pussin. Pussista on tullut meille arjen pelastus autoillessa.

Lämpöpussi on tarkoitettu turvakaukaloon ja  vauvan voi laittaa siihen pelkissä sisävaatteissa pipon ja tumppujen kanssa. Sama pussi soveltuu myös vaunukopassa tai rattaissa käytettäväksi makuupussina.

 Lähtö kolmen lapsen kanssa meillä on aikamoinen ruljanssi, joten lämpöpussi on tuonut helpotusta elämään, kun pienimmän voi vain kiireessä sujauttaa sisävaatteissa pussin sisälle. Autossa tai kaupassa ollessa pussia saa avattua helposti molemmissa sivuissa olevilla vetoketjuilla ilman että vauvalle tulee kuuma. Lämpöpussi on 82cm pitkä. Sama pussi menee meillä siis vielä ensi syksynä ja alkutalvellakin autoillessa ( miten kätevää ).  Nyt ylimääräisen osan saa käännettyä pussin alle jemmaan. Pakkaskeleillä pukisin pienelle villabodyn pussin sisälle, mutta näillä plussakeleillä riittää ihan perusvaatteet. Pussi on todella lämmin, pehmeä ja niin kaunis. Se sopii kaikkiin turvaistuimiin ja siinä on paikat viispistevaljaille.

 Uskoisin, että pikkuisella on todella mukavat oltavat pussin sisällä istuessa. 
 Lämpöpussi on todella järkevä hankinta erityisesti talvivauvoille. Suosittelen !4 kommenttia :

 1. Itse suloisuus. :) Meillä myös lämpöpussi kaukalossa käytössä ja on ollut kyllä ihan huippu kätevä!

  VastaaPoista
 2. Tästä sainkin idean hankkia meillekin lämpöpussin,
  tosin Tori.fi:stä. Meidän pikkuisen syntymää odotellaan,
  tässä kuussa olisi h-hetki. Toppapukua en viitsi ostaa kun
  talvea ei enää paljoa ole jäljellä ja tuon lämpöpussin löydin edullisesti
  10€ hintaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis! :) Oliko teillä pienelle toinenkin lämpöpussi kaukaloon (muistelen nähneeni täällä kuvan)? Mitä merkkiä se on?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !