lauantai 21. helmikuuta 2015

Synttärivalmisteluita
     
   Täällä on vähän jo synttärivalmistelut käynnissä. Neiti täyttää maanantaina kaksi vuotta ja huomenna niitä on tarkoitus juhlia muutamien kamujen & kummien kesken. Sukulaisjuhlat sitten erikseen isoveljen kanssa huhtikuussa. Juhlien järjestäminen on kivaa puuhaa niin kauan kun ei stressi iske. Yritän viimeiseen asti välttää sitä, joten juhlajärjestelyt todella  simppelit. Näiden kemujen jälkeen alkaakin suoraan ristiäisvalmistelut, eli puuhaa kyllä riittää. Aiemmin kerroin tuunaavani neidille lahjaksi nukkekodin,  jonka ostin jo alkutalvesta. No se projekti on yhä aivan kesken ja oikeastaan ihan tietoisesti, sillä tuo tyttö tunkee yhä helposti suuhunsa kaiken, joten talopaketti valmistuu ensi jouluun mennessä. Neidin päässä järkeä ehkä enemmän silloin !??. Nukkekoti muuttui lahjaksi, johon olen aikoinaan Tanskassa ihastunut. Ongelmaksi meinasi muodostua se, että se on ollut kaikkialta loppu jonkun aikaa jo. Lahjasta lisää juhlien jälkeen, nyt mieheni on juuri lähdössä sitä noutamaan.
 
Ihanaa viikonloppua kaikille !

4 kommenttia :

 1. Ihanista osasista ainakin lähtee synttärijuhla koostumaan! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oi kun supersuloiset juhlat teillä tulossa söpölle 2-vuotiaallenne! Nyt sitten malttamattomana ootellaan, minkä ihanuuden olette lahjaksi ostaneet. :) Meilläkin mumma on ostanut jo nukkekodin jemmaan, mutta haluaa vieläkin sen antamista odottaa äiti ei kyllä enää malttaisi... :) ) Toivottavasti pysytte terveinä, meillä täällä nimittäin kuumeillaan nyt kovasti. Ihania juhlia huomiselle ja etukäteisonnittelut L:lle! <3 Terveisin, Sohvi

  VastaaPoista
 3. En malta odottaa juhlapäivän kuvia! Näyttää aikas söpölle valmistelut! Onnea kaksivuotiaalle! Tuo ruusujuoma on niin ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihanilta nuo valmistelut! Mistä tuota ruususuolaa saa?!

  Sanna/vanharakkaus blogista

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !