perjantai 27. helmikuuta 2015

Kaksi kuukautinen & veikeät kortit


  Meidän minillä tuli eilen täyteen kaksi kuukautta.Vatsakivut tuntuu olevan selätetty ja pienin on pääosin todella tyytyväinen vauva. Iltoihimme on alkanut tulla vähän jo rytmiä, eli jää onneksi hetki aikaa hengähtää itsellekin, jos vain malttaa olla paikoillaan. 
Kolmen lapsen kanssa muistettavaa on paljon ja vauvan erityiset hetket saattavat kaikessa kiireessä jäädä taltioimatta tai vaikka ne saisi kuvattua, on hankalaa jälkikäteen enää muistella koska kuvat tulikaan otettua ja mitä silloin tapahtuikaan. Olen sinnikkäästi täyttänyt kaikkien kolmen lapsen vauvakirjoja, mutta tiedän, että helposti niiden täyttäminen kyllä unohtuukin. Olin todella innoissani saadessani nämä Milestonen suloiset vauvakortit, joita en ollut aiemmin nähnytkään. Pakkaus sisältää 30 erilaista veikeää korttia, joiden avulla voit muistaa tärkeät tapahtumat ja säilyttää ne muistoissasi, vaikka vuodet vierivät. Pojan kohdalla otin kuvia ajatuksissani koota albumiin 12 kuvaa jokaiselta kuukaudelta, mutta jälkikäteen oli aivan mahdotonta muistaa milloin ne on otettu, kun kuvia oli niin paljon. Nyt pienimmän kohdalla voin lisätä albumiin näitä hauskoja kuvia, jotka kertovat heti mitä tärkeää silloin on tapahtunut. Kiinteiden aloittaminen, esimmäinen hammas, istumaan oppiminen jne. Kaikki ne voidaan taltioida näiden korttien avulla kätevästi. Kortithan on ihana lahjaidea odottavalle äidille tai tuominen vauvaperheeseen. Miksei nämä sopisi ristiäislahjaksikin ? 
Lapsen ensimmäisenä syntymäpäivänä voisi ripustaa seinälle
vuoden kohokohdat valokuvien muodossa, sillä kehitys vuoden aikana on niin huimaa ja toisaalta ainakin omasta kokemuksesta univelka tekee tepposensa muistin suhteen.

Onko kortit teille ennestään tuttuja ? 

Kortteja myy ainakin Bebes täällä

3 kommenttia :

Kaunis kiitos kommentistasi !