sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Yhä kipeänä & yhdessä koossa Terveisiä sairastuvalta. Yhdessä koossa ollaan ja kipeänä yhä. Todella epätoivoinen olo ollut kyllä viime päivinä, oloni vaan paheni entisestään. Öisin en ole saanut nukuttua, kun yskä iskee ja meinaan samalla tukehtua siihen, neiti on myös valvottanut. Yskään ei raskaana ollessa oikein ole höyryhengitystä tai hunajaa kummempaa keinoa. Kuumaa olen juonut litrottain päivässä ja se vähän rauhoittaakin oloa. Pikkuinen ei onneksi ole osoittanut vielä kiinnostustaan ulospääsystä, eli ehdin tässä vielä kohennella oloani. Neitimme on arvioltaan taas sironpuoleinen, eli lisäpäivät tekevät hänellekin hyvää. Tänään oli pakko aamusta käydä taas lääkärissä, sillä silmäni olivat verestävän punaiset ja kirvelevät. Samalla selvisi että flunssani on virusperäinen, eli antibiootit eivät siitä syystä purreet. Kuuri kuitenkin suositeltiin syömään loppuun varalta. Influenssanäytekin otettiin, mutta se onneksi näytti negatiivista. Nyt tämä pirullinen silmätulehdus on myös neidillämme, se kun tarttuu niin herkästi. Onneksi toivomani pakkaset saapuvat viikolla ja ehkä pöpöt sitten saavat kyytiä. Olin aivan unohtanut tuon sinisen sarvikuonon olemassaolon. Tänään olen huuhtonut sillä nenääni useampaan otteeseen ja se oikeasti on tuonut helpotusta poskionteloihini. Nyt paljon vitamiineja nassuun niin eiköhän tauti huomisen jälkeen ole jo hallinnassa ja pieni tonttumme saa luvan syntyä. Aivan ihanaa muuten, kun tänään satoi lunta. Piristi kummasti mieltäni sängyn pohjalla maatessa. Valkoinen joulu, pieni tonttu kainalossa, perhe terveenä.. siinä tämän joulun toiveeni pukille.
6 kommenttia :

 1. Voi ei! Pikaisia paranemisia sinne ja tsemppiä tulevaan koitokseen! Ja tietenkin myös ihanaa Joulunaikaa ♡

  VastaaPoista
 2. Paranemisia! <3

  Minttu

  VastaaPoista
 3. Paranemista ja paljon tsemppiä! Itse sain myös flunssan lasketun ajan tuntumissa, muttei kyllä ollut noin paha. Meillä on myös sairastupa. Rokotteista huolimatta (ajateltiin kerrankin ottaa, että vauva säästyisi) saatiin influenssa A ja juuri eilen kotiuduin vauvan kanssa parin vuorokauden eristyksestä sairaalasta. Samaan aikaan mies oli kotona korkeassa kuumeessa muun pesueen kanssa. Itsekin sain kuumeen viimeisenä sairaalayönä. Nyt kotona helpompi sairastaa, kun en ole yksin vauvan kanssa. Ollaan jo sovittu lasten kanssa, että siirrämme tänä vuonna joulua, jos kukaan ei pääse kauppaan eikä pysty paketoimaan lahjoja. Tärkeintä, että saadaan olla kaikki yhdessä kotona. Sitä samaa toivon teillekin ja myös sitä tonttusta kainaloon :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat toiveet - eiköhän ne toteudu <3
  Hyvää joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Voi että!!!! pikaista paranemista sinne! Täälläkin ollaan flunssan kourissa mutta tuo sinun tilanne kuulostaa kyllä jo aika pahalta kun pitäisi nimenomaan kerätä voimia tulevaan koitokseen... Toivotaan että toiveesi toteutuvat :) Ihanaa joulua koko perheelle<3

  VastaaPoista
 6. Minä myös kamalassa flunssassa ja viikkoja koossa 34..masu on iso ja yskiminen sattuu joka paikkaan :-(
  kamalaa...

  Tsemppiä sinnekin !!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !