lauantai 13. joulukuuta 2014

Vauvalle Vaavisänky

 * Yhteistyössä Vaavisänky Oy

 Rv 39 ja kaikki on nyt valmiina vauvaa varten, joten tässä sitä nyt vaan odotellaan, koska tulee lähtö sairaalaan. Niin jännää. Alkuviikosta meille saapui kotitoimituksella sänky pienelle. Tuttu & turvallinen Vaavisänky,  joka oli aivan korvaamaton apu meillä neidin ensimmäiset 4kk. Kiitollisena Vaavisänky Oy:lle, sain sen jälleen lainaksi. Vaavisänky on siis vuokrattava ensisänky pienelle.
 4kk vuokra-aika maksaa 85€. Halutessaan vuokra-aikaa saa pidennettyä 21€ / kk. Sänky toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuna kotiovelle. Mikäli tilaus tehdään arkipäivänä ennen kahta, toimitus saapuu vuokraajalle jo seuraavana arkipäivänä. Sängyn kasaaminen on todella helppoa ja nopeaa. Palautettaessa sänky pakataan samaan pahvilaatikkoon ja viedään lähimpään Postiin ( postikulut sisältyvät vuokraan ).

 Normaaliin pinnasänkyyn pieni " hukkuu " alkuun. Kaunis ja siro vaavisänky on turvallinen pesä pikkuiselle alkuun. Sängyn alla on pyörät, joten sitä on helppo ja kevyt liikutella sinne missä itse liikut kotona. Se on todella ergonominen, eli vanhempien selkä ei rasitu vauvaa nostellessa.
 Lisäksi se on ekologinen, plussaa siitäkin.
Itse koen mm. liikuteltavuuden todella tärkeäksi ominaisuudeksi, kun vauvan lisäksi kotona on kaksi vielä pientä, mutta vanhempaa sisarusta. En voi jättää vauvaa silmieni alta. Aistittavissa on, että neitimme saattaa reagoida voimakkaasti pikkusiskon tuloon. Aika näyttää.

Pian tuossa sängyssä kuitenkin tuhisee vauva. Toivottavasti jo ensi viikolla.

Onko Vaavisänky teille entuudestaan tuttu ?
2 kommenttia :

  1. Mietin tätä tuleville kaksosille...meneeköhän heti pieneksi? Siis lähinnä alkuun alakertaan päiväajaksi, päikkäreille (vaunujen ohella) ja laskupaikaksikin, kun asutaan kahdessa kerroksessa...yöt sitten isommassa pinniksessä. Ja luulen että ainakin yritetään samaan sänkyyn, ettei lähdetä erottamaan..

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana pikku sänky! Onnea viime metreille ja tulevaan koitokseen :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !