perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukuun neljäs & viides
 Olen muutaman päivän potenut järkyttävää päänsärkyä ja valvonut sen takia kaksi yötä. Kiitos ihanalle anopilleni, lapset ovat siellä nyt hoidossa, jotta saan kurottua univelkaani pois. Aiemmin kovista migreenikohtauksista kärsineenä päänsärky on yksi pahimmista olotiloista joita tiedän. Raskaana sen taltuttaminen on lisäksi todella hankalaa. Muutaman viikon lähinnä sisätiloissa sairaiden lasten kanssa viettäneenä raitis ilma tekee nyt hyvää, joten lähden kohta kävelylle. 
Migreeni helpotti minulla viitisen vuotta sitten, kun näin vielä aikuisiällä purukalustoni oikaistiin hammasraudoilla. Monta vuotta elämästäni meni sitten migreenille vain sen takia, että hammaskalustoni ei ollut suorassa. Purennan korjaaminen teki siis paljon, vaikka koskaan kouluajoilla purentavikani ei katsottu olevan tarpeeksi suuri, jotta olisin kunnan kautta saanut raudat. 

Päänsärystä tuli tietysti mieleen onko syytä huolestua, voiko kyseessä olla vaikka raskausmyrkytys, mutta muita siihen tyypillisiä oireita minulla ei ole. Sitten muistin, että ainakin neidin raskaudessa 
varmasti samoihin aikoihin iski samanlainen päänsärky, joten oletan tämän nyt vain kuuluvan raskausoireisiini. Ehkä merkkinä lähestyvästä synnytyksestä ?
Eilen minusta tuli muuten täti ja lapset saivat ensimmäisen serkkunsa. Pakahdun täällä onnesta ja odotan, että saan
tavata pikkuisen tytön. Täsmällinen tyttö, kun syntyi laskettuna aikanakin.

Tänään täällä lepäillään ja mahdollisesti käydään nuuskimassa pientä
vauvaa.


Ihanaa perjantaita teille!

1 kommentti :

  1. Inhottava vaiva tuo migreeni! Itselläni ei myöskään ole aikuisena ollut kohtauksia, muulloin kuin kahdessa loppuraskaudessa (4 lasta). Varmasti hormonit vaikuttaa asiaan jotenkin. Jaksamisia.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !