keskiviikko 3. joulukuuta 2014

joulukuun kolmas
Sairastelu se vaan jatkuu täällä. Pojalla nousi yöllä jälleen korkea kuume ja yskä on todella inhottava. Huomenna on kyllä mentävä lääkäriin, jos kuume vielä tänään nousee. Välissä nimittäin oli muutama kuumeetonkin päivä. Niin inhottavaa sairastaa jo toista viikkoa putkeen. Tuntuu, että ystäväpiirissäkin yksi jos toinen potee nyt flunssaa. Nappasin tänään nähtävästi kyllä tosi epätarkan kuvan ulko-ovessamme olevasta kranssista, pöh. Minulla oli pakkomielle saada oveen havukranssi ja mieleisen löysin jokunen viikko sitten hautausmaan yhteydessä olevasta kukkakaupasta. Pelkkä vihreä kranssi kuitenkin kaipasi jotain raikastusta ja nyt eilen virittelin siihen tuollaista rautalankaa, jossa on  " lumipalloja ". Nauha on vanha ja saatan vielä vaihtaa sen vähän paksumpaan versioon. Oven suussa palaa lyhdyt ja Ikeasta hankkimani joulukuusi koristaa sekin oven suuta. Siihen laitan vielä valot tällä viikolla.
 
Mukavaa iltaa !1 kommentti :

  1. Voi reppanaa, parantumisia sinne!
    Itselläkin on ollut tänä vuonna ihme hinku koristaa sisäänkäyntiä. Nyt kun sain sen kivaksi, niin harmittaa, ettei sitä voi itse ihastella :P
    Noita havukransseja löytyy kyllä yllättävistä paikoista. Omamme on ostettu Joensuun torilta vanhalta rouvalta, joka myy siellä muitakin käsitöitään.

    Hanna

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !