sunnuntai 14. joulukuuta 2014

DIY joulukortti 2014    Tämän vuoden joulukortit on jätetty postiin ja alkuviikosta ne varmasti löytävät perille. Kortteihin saan yleensä idean hyvissä ajoin, mutta yleensä suunnitelma vähän muuttuu niitä tehdessä, tykkään nimittäin soveltaa. Ripaus kultaa oli kuitenkin saatava tämän vuoden kortteihin eli se suunnitelma piti. Neidin selässä on pienet enkelinsiivet, jotka eivät kyllä juurikaan erotu kuvasta. Kuvaustilanne oli kyllä haastellisin osuus. Hikeä puskee vielä näin jälkikäteenkin, kun ajattelen koko tilannetta. Ensi vuonna sitten kolmen lapsen kanssa huh. Hassua muuten miten joskus nuorempana " ihmettelin " miksi usein itsetehtyihin kortteihin vanhemmat laittavat lastensa kuvia. Itse teen nyt aivan samaa. Meillä on paljon sukulaisia, jotka eivät tapaa lapsia niin usein, joten on kiva ilahduttaa heitä valokuvalla.
Viime vuoden joulukorttini löydät täältä ja sitä edellisen vuoden täältä

Teettekö te itse joulukortit vai tykkäättekö ostaa valmiina ? 


Ps. Tänään ehditte vielä osallistua Lahjaideat - arvontaan klik.

11 kommenttia :

 1. Todella kauniit kortit! Meidän joulukortteja voi käydä kurkkaamassa täältä: http://espoonviisikko.blogspot.fi/2014/10/diy-joulukortit.html. Ja lasten kuva laitettiin toki väliin! ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kortit!
  Hih, mulla ihan sama, että lapsettomana sitä ihmetteli tätä ''omien pikkumussukoiden'' kuvauttamista joulukortteihin, mutta niin vaan sitä itsekin innostui niiden teosta, kun lapsia syntyi. Ja melkein ilahdun itsekin eniten juuri näistä lapsikuvakorteista, niitä on aina niin kiva saada. Lapsissa kiteytyy vaan niin kauniisti se joulun tärkein sanoma <3

  Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Lyydia. Ihan sama juttu, kortit lasten kuvilla, niistä tulee hyvä mieli :)

   Poista
 3. Aivan ihanat kortit, suloiset lapset. <3 Itse tehdään täälläkin kortit ja samalla periaatteella. :D

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkiaan kauniita kortteja! :) Ja pojan tonttulakki on huippu!

  VastaaPoista
 5. Voi kun ihanat kortit niin suloisista lapsista! Niin kaunista, kun viimeistelet kortit noin itsetehden, täytyy varmaan kokeilla joku vuosi itsekin. Sinulla on kyllä niin hyvä maku, ei voi muuta kuin ihailla - tällaisia olisi niin ilo saada! Itsekin kuvaan aina lapseni joulukorttiin, kylläkin Ifolorin valmiita pohjia käyttäen ilman krumeluureja, idea aina jo hyvissä ajoin valmiina. Tänä jouluna heidät saatiin "tuurilla" ja nopealla toiminnalla vanhaan puiseen kelkkaan ikuistettua kauniissa kartanomiljöösssä lumimaisemassa, mitä täällä Vantaalla taisi kestää marraskuussa pari päivää. Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle, tervehtymistä ja voimia loppuraskauteen! Jouluterveisin, "melkein naapuri" :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !