maanantai 3. marraskuuta 2014

DIY- joulukalenteri neidille    Sain aloitettua neidin joulukalenterin valmistamisen. Mietin valmiin muumikalenterin ostamisesta hänelle aluksi, mutta tämän vuoden muumikalenteri ei mielestäni ole niin kiva kuin aiemmat ja  toisaalta meillä on tallessa pojan muumikalenterista saatuja figuureja ennestäänkin Materiaalit kalenteriin löytyi kotoa silkkinauhaa lukuunottamatta, jota ostin hiljattain Nougatista. Kangas on IKEAn edullisinta metrikangasta ja numerot on tehty sabluunalla. Pienet pyykkipojat on Tigeristä.
 Neiti tulee saamaan synttärilahjaksi helmikuussa nukkekodin Sylvanian families- asukkaille ( sekin DIY- projekti on vielä vähän kesken ), joten täytän joulukalenteriin mm. pieniä juttuja taloa varten ja keittiöleikkejä varten herkkuja jne. Laiskuuttani en jaksanut ommella  pussien yläreunaa siistiksi ja se nyt vähän jälkikäteen harmittaa, mutta voinhan toki käsin ne vielä ommella. 
Pusseja voi hyödyntää jatkossa uudelleen ja uutta ilmettä saa vaihtamatta nauhan väriä. Vielä on vähän mietinnässä miten ripustan ne huoneeseen roikkumaan, mutta onhan tässä aikaa vielä.
 
Joko teillä on kalenterit ostettuna tai aiotteko tehdä itse ?
Valmiiden " krääsä " kalentereiden ostoa ei muuten kannata viime tippaan jättää, sillä ne saattaa loppua. Suklaakalentereita varmasti riittää, jos niistä tykkää.
 
 
 
 
 
 

5 kommenttia :

 1. Hei pitkästä aikaa! Olen ostanut jo jotain pientä joulukalenteriin. Meillä on Mailegin iso tonttutyttö, ostin jo ennen kuin meillä oli edes lapsia ja käytin sitä koulussa. Nyt kehittelen kouluun jotain muuta. Ostin Sylvanian families juttuja Hong Kongista, kun ne oli -40%. Osa lahjaksi jouluna ja osan pistän joulukalenteriin. Tänä vuonna laitan myös lappuja, joissa on koko perheen kesken tekemistä, esim. Retki metsään ja kaakaot mukaan. T. Minttu

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ihana tulee! Meillä on harrastettu viime vuosina ties minkälaisia kalenteri-ideoita, mutta nyt on vain suklaakalenterin hankittuna. Ehkä lisäksi otetaan käyttöön joulusukka, mihin tulee pieniä yllätyksiä vuorotellen kaikille lapsille. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kalenteri <3
  Meillä kummallakin lapsella Mailegin Nisse tonttukalenterit - näihin hommaan mm. kirppareilta pieniä yllätyksiä.
  Lisäksi äitini osti lapsille vielä Lego kalenterit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) Nisset on söpöjä! Sun frendillä
   myös lego, ne myös ihania. Kummitytölle ostettiin
   se friends -kalenteri, sama varmaan teidän M:lla ?

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !