tiistai 28. lokakuuta 2014

Joulu hiipii pojan huoneeseen

Pojan huone on pieni, mutta aika helppo sisustettava. Pienestä huoneesta saa kodikkaan helpommin kuin suuresta mielestäni. Muistan, ensimmäisen oman huoneeni lapsena olleen aivan liian suuri ja muuttaessamme toivoinkin pientä huonetta juuri sen takia, että halusin huoneeseen kodikkuutta. Tykkään siitä, että vaihtelunhaluisena saan lastenhuoneisiin pienillä muutoksilla uutta ilmettä. Lelukorit siirtyivät pojan huoneessa sängyn päädystä liitutaulun alle ja auto otettiin pitkästä aikaa esille kaapin päältä pölyttymästä, onhan meillä nyt toinenkin innokas ajaja talossa. Nainen ratissa.. isin onni, ettei jalkalistat vieläkään ole paikoillaan, sillä peruuttamisessa on vielä petrattavaa.
 
Jouluista ilmettä olen pojallekin jo vähän lisäillyt, vaikka sama värimaailma pysyy. Tilasin viime vuonna Ellokselta tuon poropäällisen ja nyt oli tilattava toinen, jotta saan olohuoneeseen samanlaisen.
 
Mukavaa tiistaita !
 
Ps. Lahjatoivepostaus on työn alla.14 kommenttia :

 1. Ihanan viihtyisä huone! Meidän pojilla samanlainen värimaailma. Ja äidin silmä lepää. ;)
  Tuo kasipallo pitää ehdottomasti ostaa esikoiselle, kun täyttää joulukuussa 8v. :)

  Toivoisin myös postausta sun joululahjaroiveista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pallo on kiva! :) kiitos. Haha tämän mamman ainoa toive on
   saada vauva maailmaan ennen joulua. Jos syntyy aattona, niin
   harmittaisi olla erossa isommista lapsista, mutta eipä sillekään mitään sitten
   Mahda jos silloin syntyy. Tulee, kun tulee :)

   Poista
 2. Hei!
  Yksinkertaisen kaunista! Tykkään kovasti. Mistä tuo musta tähti on? Mielessä kun ollut samanmoinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tähti on House Doctorin, niitä myy moni paikka.
   Esim. Tiirinkoskentehdas, lifestylenordic & Mrs Jones
   Meillä on niitä useampi ja vielä pitäisi muutama hankkia :)

   Poista
 3. Ihana huone pojalla! tuo kasipallo on kyllä kiva.. :)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis huone!!! Olis ollut niin mukava tavata sinut, toivottavasti nähdään pian ♥

  VastaaPoista
 5. Ihailen sun taitoa saada lastenhuoneen sisustus pelkistetyksi. Musta ainakin tuntuu, että lelua ja tavaraa kertyy niin paljon, että tavoite pelkistetystä ei millään toteudu. Nyt kun "vaan" istun ja imetän sohvalla, on aikaa ajatella kaikenlaista. Haaveilen tällä hetkellä lastenhuoneiden sisustusten päivittämisestä. Isojen poikien huoneista on jo pitkään karsittu kaikkea "ylimääräistä" ja pian ollaan lähellä poikien (ja äidin ;) ) toivetta pelkistetymmistä versioista. Odotan myös, että nuorin kasvaa (en ehkä ihan oikeasti odota) ja pääsee samaan huoneeseen toiseksi nuorimman kanssa. Silloin saan sisustaa keskimmäiselle oman pienemmän huoneen. Erityisen mukavaa lastenhuoneiden sisustaminen on silloin, kun lapsi itsekin on innolla projektissa mukana. Näin ainakin meidän kakkosen ja kolmosen kohdalla menee. Tuo pupulamppu on ollut nelosen toiveena jo jonkin aikaa. Ehkä joululahjaksi? Tällä hetkellä hänellä on sama pienempänä ja pattereilla toimivana, mutta patterit ovat aina hetkessä loppu. Lahjatoivepostausta odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihana jaksat kommentoida aina niin pitkästi, vaikka kädet täys
   töitä. Olet ihan super :) no katsotaan kuinka kauan huoneet pysyy
   Pelkistettyinä.. Lasten kasvaessa haha! Pyrin välttämään leluhamstrausta,
   Mielikuvitus on lapsilla niin uskomaton, eli se rikastuttaa leikkejä.
   Pupulamput on meillä ihan lempparit, suosittelen! Miten teillä on mennyt
   Ja oliko uusin tulokas myös poika ?

   Poista
  2. Jep, poikahan tämä, kuten arvelinkin ;) Alussa oli mutkia matkassa eli ensimmäinen vk meni vastasyntyneiden teholla. Nyt ollaan pari viikkoa totuteltu uuteen arkeen kotona. Onhan tämä elämä väliin yhtä sirkusta isossa perheessä, mutta hyvin ollaan toistaiseksi selvitty ja isoveljet ovat ottaaneet tulokkaan hvin vastaan, jopa kilpailevat hoitovuoroista. Nyt kun vielä saataisiin ristiäiset järjestettyä, sit ollaankin jo joulussa, joka myös vaatinee jotain järjestelyjä.Lahjoja onneksi olen hankkinut jo kesällä, tietäen etten nyt pääse niin helposti liikkeelle. Suurin osa pikkupoikien lahjoista ja kaikki kummilasten lahjat on myös hankittuina. Sekin olis muuten kiva postaus: kummilasten lahjat ja entä lasten kummien muistaminen?

   Poista
 6. Onpa kaunis lastenhuone! Millähän sävyllä harmaa seinä on maalattu?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !