torstai 23. lokakuuta 2014

H&M Home uutuuksiaKuvat : H&M Home


    Joulufiilis vaan vahvistuu täällä. Riisipuuroakin on ehditty keittää jo useampaan otteeseen ja piparkakkujakin olisi lasten kanssa tarkoitus leipoa pian. Poimin nyt muutamia kivoja juttuja H&M Homen mallistosta joulusisustukseen. Tänä vuonna olisi ihanaa lisätä kotiin ripaus kultaa, mutta vain ripaus sillä liika on liikaa. Tämän vuoden joulukortteihini on suunnitelmissani lisätä vähän kullan bling-blingiä, jos löydän vaan sopivat materiaalit. Sekin projekti olisi hiljalleen aloitettava. Joulunpunaiselle en lämpene tänä(kään) vuonna yhtään sisustuksessa, mutta vihreää joulukuusen muodossa kaipaan jo nyt. Kuusen tuoksua etenkin on jo kova ikävä.
Yritän nyt viikonloppuna tehdä postausta  " lasten " joululahjatoiveista, sellaista postausta nimittäin toivottiin. Poikahan itse toivoo tietysti kaiken näkemänsä, mutta lähinnä nyt mitä itse kokisin heille tällä hetkellä tarpeelliseksi. Haluaisin opettaa lapsilleni, ettei joulupukki tuo oikeasti niitä lahjoja, vaan rakkaat ihmiset heidän ympärillään haluavat muistaa heitä, jotta he oppisivat oikeasti arvostamaan saamiaan paketteja ja ymmärtäisivät ettei kaikkea voi saada. Toisaalta illuusio joulupukista kuuluu lapsuuteen, enkä tietenkään halua pilata sitä tunnelmaa heiltä. Poika on kuitenkin nyt siinä iässä, että hän ymmärtää asioita paremmin ja luulen, että ainakin kummeilta saadut paketit ei meillä ilmesty pukinkontista.
 
Ahdistutteko jouluhössötyksestäni ? Vielä ennen lapsia sain nimittäin itse päänsäryn lokakuussa kauppoihin ilmestyneistä joulukoristeista, mutta kummasti lasten myötä kotona ollessa joulusta on tullut vielä merkityksellisempi asia. Meillä muuten harjoitellaan joululauluja pukkia varten ahkerasti. Hulluilta päiviltä ostamani  Soiva joululaulukirja on osoittautunut ihan hitiksi meillä. Suosittelen :)
 
 
 
 
 

9 kommenttia :

 1. Meilläkin pienestä pitäen lapsi saanut kummien ja mummien lahjat heiltä. Oman perheen lahjat olivat sitten Korvatunturin tuomisia.

  VastaaPoista
 2. Jes, nyt lähtee tilaus hennesille. Paljon ihanaa ja tarpeellistakin. Kiitos taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva jos löyty mieleistä.. mun on saatava ainakin tuo tiskirätti :D

   Poista
  2. Rätti on kyllä kiva. :) Itse tilasin neidille tuon kultaisen sydäntyynyn ja korin ja pojille Automaton. Mitä tykkäsit automatosta?

   Poista
  3. Tykkäsin ;) siitä ajatus postatakin :)

   Poista
 3. Meillä on myös aina lahjat tulleet kummeilta, mummeilta ja vanhemmilta. Pojat ovat ostaneet myös toinen toiselleen lahjan (yksi yhdelle ristiin). Ovat olleet tosi innoissaan aina valitsemassa veljelleen lahjaa, siitä olin jopa yllättynyt. Joulupukkikin on käynyt, viime vuosina isoveljen muodossa. Mukava nähdä, millaisia toiveita olet lapsille kirjannut. Itselläni on sellainen joulukirja, jonne kirjoitan mm. lahjalistoja jo pitkin vuotta. Ne sitten muuttuvat ajan myötä, mutta samalla joku hyvä idea olisi saattanut unohtua, ellen olisi kirjannut ylös. Pikkupojille on helppo keksiä lahjoja, isot ovat haasteellisia. Haluaisi ostaa jotakin heille mieluista, mutta itseni on vaikea nähdä kaikenlaisia teknisiä vempaimia mielenkiintoisina...mies saanee siis hoitaa ne ;)

  Kiinnitin huomiota tuossa H&M-kollaasissa turkishuopaan, joita nettisivuilla näytti olevan useampiakin. Ihastuin turkishuopiin, kun olimme Laura Schneiderilla vastasyntyneen valokuvauksissa. Silloin mietin, mistä sellaisen voisi ostaa. Ehkäpä voisin toivoa sellaista itselleni joululahjaksi ;) Vielä kun löytäisi jostakin ruskea/beigesävyisen.

  Eipä siihen jouluun enää pitkä matka ole. Lasten kanssa aikaa menee muutenkin niin nopeasti, että on hyvä aloittaa valmistelut ajoissa tai ainakin tehdä suunnitelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan myös lapsena aina hankkineeni veljelle lahjan, siitäkin voisi tulla ihana tapa. Poika miettiikin kovasti siskonsa puolesta mikä voisi sopia hänelle. Lauralle mekin uuden kanssa mennään, pitääkin postata siitä. Niin ihanaa !
   Aivan unohtunut tässä hässäkässä sekin. Niin voihan pukki vaan tulla jakamaan tärkeiltä henkilöiltä saatuja paketteja :) Niin me taidetaankin tehdä, kiitos Täti Ruskea :)

   Poista
  2. Kiva jos postaat Laurasta. Siellä oli aivan ihanaa! Itse asiassa ajatus siitä kuvauksesta piti mut pystyssä rankan raskauden ajan. Kuvauksen lähestyessä tuli vielä mutkia matkaan, mutta onneksi pääsimme. Talletan syvälle muistoihin pelkästään jo valokuvaushetket studiolla. Värimaailma oli niin mun makuuni ja iso syy siihen, että lähdimme kuvauksiin satojen kilometrien päästä. Aikoinaan haaveilin vastasyntyneen valokuvauksesta jo 14 vuotta sitten esikoisen synnyttyä, mutta pitkän sairaalassaolon vuoksi se ei onnistunut. Siitä syystä neljä lastamme on kuvattu vasta 2kk-ikäisinä, mutta tuo kaukainen haave nosti päätään nyt viimeisen kohdalla enkä voinut jättää sitä toteuttamatta. Nyt vielä malttamattomana odottelen kuvia ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !