perjantai 12. syyskuuta 2014

Annon Jalpaikka meille ?Kuva lainattu pikkuvarpunen -blogista

Todellista mattorakkautta on jälleen ilmassa. Sydämeni sykkii nyt  Anno- malliston kauniille uutuus Jalpaikka -matolle ja näkisin sen paikan olohuoneessamme. Vanha Annon Pandora
( " blogimatto "), voisi siirtyä yläkertaan, jonka remontin saamme toiottavasti muutaman viikon sisään aloitettua. Näin syksyisin iskee sisutusvimma ja mieli tekee vähän uudistaa kotia. Syksyllä & talvella kotona vietetään taas paljon enemmän aikaa, joten uskon vimman johtuvan siitä. Niin ja ehkä niillä  hormoneillakin on oma osuutensa.
Villamaton ominaisuuksia pohdin kovasti vuosi sitten, kun ostimme Annon Pandoran edelliseen kotiimme silmällä pitäen mahdollista muuttoa. Ajattelin silloin villamaton pistelevän inhottavasti paljaan jalan alla ja mietin samalla miten lapset tykkäävät leikkiä sen päällä. Hyvin ovat lapset viihtyneet, eikä matto pistele ja erityisesti maton helppohoitoisuus lapsiperheessä on osoittautunut isoksi plussaksi. Villa, kun hylkii likaa. Eilen onnistuin itse kaatamaan kahvit matolle. Vain nopea pyyhkiminen ja matto taas entisellään.
Kuva: Pinterest
Jalpaikka, 100% villamattohan on Annon mattokilpailun voittaja. Sen on suunnitellut Varpunen- blogistakin tuttu Susanna Vento. Susanna on onnistunut mielestäni loistavasti suunnittelussa. Matto henkii ihanasti marokkofiilistä, joka on yhä vahvasti pinnalla sisustuksessa, mutta samalla siitä tulee ihanalla tavalla mieleen mummolan ryijyt. Niin kaunis matto.
Mitä te tykkäätte Jalpaikasta, nouseeko matto uudeksi " blogimatoksi " ?

8 kommenttia :

 1. Tykkään! :) Mattokuume on mullakin ja noita Annon mattoja olen tiiraillut sillä silmällä. Tosin voi olla, että jää tässä kohtaa haaveeksi. Mutta mua myös villamatto epäilyttänyt, joten kiva kuulla positiivisia kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on nätti. Naurattaa, miten vielä muutama vuosi sitten " musta " tuntui aivan vieraalle, ja nyt vähitellen
   hamuan sitä lisää. Villamatto on kyllä hyvä, suosittelen!
   Mitä teille kuuluu ? :)

   Poista
 2. Uusi kaunis blogimatto kävisi tosi hyvin juuri teidän olohuoneeseen :)

  Mukavaa viikonloppua.
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin sopis :) messuillen ja herkutellen viikonloppu :)
   Kiitos vielä!!

   Poista
 3. Annon villamatot on ihan parhaita! :)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvinkin nousta, koska kuosi on nyt niin ajankohtainen, vai mitä olet mieltä?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !