tiistai 26. elokuuta 2014

Pihalla



     Tänään taas sellainen päivä, kun äiti vähän pihalla kaikesta. Aamulla poikaa valmistellessa kerhoon tajusin, että tänäänhän on neidin 1,5v neuvola ja tietenkään en ollut laittanut aikaa edes ylös. Onni, että ehdimme ajoissa molempiin. Vähän liikaa muistettavaa ja asioiden hoitamista tällä äidillä viime aikoina. Puhelimen kalenterin uudelleen organisointi edessä, lähinnä siis hälyytyksien lisäämistä muistini tueksi. 
Viikonloppuna meillä oli tarkoitus laittaa pihaa jo vähän syyskuntoon mutta satoi niin paljon. Kaipaisin kukkiakin vielä terassille piristämään. Toivottavasti tulisi kauniita syysiltoja, sillä niin mielelläni istuisin iltaa pihalla kynttilöiden palaessa. 
Nyt kuitenkin pyykkien kimppuun, kun vielä muistan ne...













1 kommentti :

  1. Heippa, kuinka pidät puhtaana pöydän pinnan? Meillä sama pöytä ja minusta se on todella vaikea puhdistaa. Pienet ja vähän isommatkin rasvaiset sormenjäljet jämähtävät siihen todella lujasti. Meillä myös pinta kellastunut auringossa. Onko sinulla tietoa voisiko pintaa jotenkin käsitellä? Meidän pöytä nyt kaksi kesää nähnyt. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !