perjantai 29. elokuuta 2014

Leffailta kotisohvalla
   
      * Yhteistyössä Cloetta TV Mix & Viasat
   
Neitiä vielä odottaessani taisimme edellisen kerran käydä mieheni kanssa yhdessä elokuvissa. Siis aivan liian kauan aikaa sitten. Yhteistä aikaa pitää vaan järjestää kalenterista tai se niin helposti unohtuu arjen hulinassa. Elokuviin ja syömään pääsemme onneksi jo lokakuussa, kun pojan kummitäti lupautui meille yövieraaksi. Juhlimme vähän synttäreitäni silloin.
 
 Jo alkukesästä sain yhteistyön kautta postitse Viasatin katselukortin kuukaudeksi TV Mix- uutuus herkkujen kera. Muutama karkkipussi tyhjeni heti lähetyksen saavuttua, kun ei vaan maltettu olla maistamatta niitä. Minähän en oikeastaan syö edes karkkia, mutta Tv Mix crime on salmiakin ystävälle yllättävän hyvä sekoitus, joten mielelläni maistelen niitä taas uudelleen. Kesällä meillä harvemmin katsotaan tv:stä uutisia kummempaa, joten nyt syksyn saavuttua on mukavaa käpertyä omalle sohvalle peiton alle ja katsella leffoja. Päätimmekin perjantain kunniaksi järjestää leffaillan kotona herkkujen parissa. Nyt syyskuun alussa Viasatilta tulee muuten ensi-iltaan Disneyn Frozen. Sitä kummityttöni on kehunut, joten sen aion varmasti katsoa, vaikka sitten yksin.

Nyt popparit vielä mikroon ja leffailta voi alkaa !

 

2 kommenttia :

 1. Nam, täällä odotellaan kanssa kolmatta lasta syntyväksi loppuvuodesta ja juuri tänään mietin että yhteiset irtiotot miehen kanssa ovat kyllä roimasti vähentyneet. Toisaalta meillä on aina iltaisin aikaa kun lapset (6-vee ja 4-vee) käyvät aikaisin kuitenkin nukkumaan,mutta ehkäpä järjestän meillekin leffaillan piakkoin,yllätyksenä.
  Toivottavasti oli hyvä leffa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffailta on kiva, täytyy ottaa tavaksi! Meilläkin lapset onneksi nukkuu 20.30 aikoihin,
   mutta viime aikoina ollut liikaa asioiden hoitamista jne. Kohta taas remppahommat
   Iltapuuhina haha!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !