maanantai 28. heinäkuuta 2014

Väriä terassille  Niin ihanaa tämä helle, vaikka raskaana kuumuus voikin tehdä tukalaa. Itsekin viihdyn paremmin varjossa, mutta silti nautin lämmöstä.Valtavasti vaan tsemppiä äideille, jotka ovat viimeisillään näillä säillä. Se hyvä puoli talvivauvoissa on, ettei kuumuus ole lisäämässä tuskaa loppumetreillä. Olen muuten vihdoin saanut aloitettua kirppariprojektin. Liittynee ehkä pesänrakennus vimmaan, jota selkeästi jo havaittavissa. Yläkertaa ei nimittäin voi rempata, ennen kun kaikki ylimääräinen on saatu nurkista pois. Tavaraa meillä riittää... yläkerrassa asun illat hinnoittelemassa lasten mentyä nukkumaan. Siellä vaan on todella hikiset oltavat näillä keleillä ettei hommaa pysty kauaa tekemään putkeen. Tällä viikolla muuten selviää kumpi masussa asustelee. Jännä viikko siis tiedossa meillä.
 
Tänään piipahdettiin mummoni luona ja nappasin pihalta kimpun kukkia ja raparperia mukaani. Tyhjennettiin lasten kanssa kiitettävästi marjapensaita ja herneitäkin. Teräsmummoni, joka lähentelee jo yhdeksääkymppiä jaksaa vaan hoitaa pihaansa ja käy mustikassakin aamuisin. Toivottavasti olen itsekin sitten joskus yhtä hyvässä kunnossa, kuin hän. Elokuussa täytyykin tehdä jo uusi reissu omenoita ja luumuja hakemaan. Olen niin valtavan kiitollinen, että omat lapsemme saavat viettää omien isovanhempiemme kanssa aikaa. Varmasti aika harvinaista tänä päivänä.
 
Niin ja Paletti Jewelryn timanttisormus on nyt arvottu ja onni osui Eerikalle. Laitan sähköpostia voittajalle viimeistään huomenna.
Kiitos kaikille osallistumisesta ja kommenteistanne.
Kiitos  kiitos kiitos !
 
 
 
 


4 kommenttia :

 1. Hei,oliko useampi Eerika? Sillä minä en ainakaan ole saanut s-postia,ja osallistuin myös arvontaan:)t. Eerika Ahonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sinä voitit :) en ole ennättänyt vielä laittaa meiliä, kun
   lapsi kovassa kuumeessa. Laitan vielä illemmalla :)

   Poista
  2. Voi ihanaa,kiitos!!Toivottavasti lapsi paranee nopeasti. Eerika

   Poista
 2. Hei! Oletko ajatellut laittaa joitakin ihania lastenjuttuja kirppismyyntiin tänne blogiisi? Minua ainakin voisi kiinnostaa, lapsillasi näyttää olevan kivoja vaatteita :) T: Anis

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !