keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Saaristoelämää


  Terveisiä täältä Ahvenanmaan kauniista saaristosta. Täällä on aina yhtä rentouttavaa olla. Vähän jännitti miten matka lasten kanssa sujuu tänne, neidillämme nimittäin on tapana huutaa pidemmillä matkoilla takapenkillä tylsistymistään. Lossit ja lauttamatkat onneksi keventävät reissaamista eli ihan hyvin selvittiin. Meri-ilmastossa lapset nukkuvat aamuisin pidempään ja aamiainen venähtää väkisinkin myöhemmäksi, kuin normaalisti. Ihanaa vähän poiketa normaalista rytmistämme. Tuntuu niin lomalle. Täällä syödään paljon kalaa ja eilinen saalis näkyykin kuvassa. Punkeiltakaan ei olla täysin vältytty, mutta niiden kanssa olen vuosien saatossa oppinut elämään. Huomaan, etten enää ole niin hysteerinen niiden suhteen. Varmasti lapset vaikuttaneet suhtautumiseeni. En nimittäin halua tartuttaa omaa painikointiani heihin. He oppivat pienestä pitäen varomaan niitä. Kun muistaa vaan tutkia kehoaan useasti, välttyy niiden aiheuttamilta vaaroilta. Itselläni on todella paljon luomia, joten punkkien löytäminen voi olla siten hankalempaa. Punkkien kohdalla iho kuitenkin onneksi punertaa, eli niin ne löytyvät helpommin. Pakkasin lapsille paljon vaaleita vaatteita mukaan, jotta tunkeilijat erottuvat paremmin vaatteista. Nyt lomalla blogini päivittyy vähän hitaammin.
Häämatkammekin lähestyy, joten taidan seuraavaksi tehdä vähän lomasuunnitelmia sinne. Niin ihanaa.


Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille !
 6 kommenttia :

 1. Ihania saaristo kuvia -mukavaa lomaa koko perheelle :)

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 2. Hei! Saisiko vielä tarkempia tietoja noista hääjuhlien salaateista ja muista tarjottavista. Ja reseptin siihen anopin tsatsikiin, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihana hyvänmielen postaus ja hauskat noi kalakuvat. :) Nauttikaahan hei nyt lomasta ja vitsit, kohta pääsette miehen kanssa nauttimaan toisistanne! <3 Saataiskohan me vielä kesällä treffit aikaseksi, haha... :D

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upeat kuvat! Ahvenanmaa on niin kaunis! Kesäterkuin, Villa Puomin Hanna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !