perjantai 18. heinäkuuta 2014

Muumimaailmassa
   Viime lauantaina piti olla pilvinen sää Naantalissa, aurinko porotti kuitenkin ihanasti koko päivän, kun olimme Muumeja tapaamassa. Muutimmekin hieman suunnitelmiamme ja ajoimme päivän päätteeksi kotiin, vaikka alkuun oli ajatus jäädän sinne lähistölle yöksi. Naantali on kyllä todella kaunis kaupunki. Ensi kerralla yövymme ehdottomasti Naantalissa ja tutustumme kaupunkiin paremmin. Muumimaailmassa olimme tosiaan ensimmäistä kertaa ja yllätyin todella miten mukava paikka se lapsiperheille on, etenkin aurinkoisella säällä. Kallistahan siellä käyminen toki on. Pääsylippu maksaa kolmevuotiaasta saman verran kuin aikuinen. Ennakkoon ostetut liput maksavat euron vähemmän, kuin normaalisti. Lasten kanssa jotain yllättävää voi tapahtua, joten me ostimme liput vasta paikan päällä, kun lippujen ero oli vaan sen 3€. Muumiparkki autolle maksoi 8€ ja siitä bussi kuljetti lähemmäksi määränpäätä. Olimme jo valmiiksi päättäneet syödä paikan päällä omia eväitä ja päivän päätteeksi ruokailla sitten jossain rantaravintolassa. Päädyimme Naantalin Kaivohuoneelle, jossa oli muuten hyvää ruokaa. Meillä oli todella mukava päivä ja lapset nauttivat etenkin Muumihahmojen tapaamisesta suunnattomasti. Hiukan poikaa jäi vaan harmittamaan, kun Nipsua ei näkynyt missään. Nipsulla saattoi ehkä olla vapaapäivä ?!
Oletteko te suunnitelleet tälle kesälle reissua Muumimaailmaan ?

2 kommenttia :

  1. Mekin kotiuduimme eilen viikon kotimaanreissusta. Tänä vuonna emme käyneet Muumimaailmassa, mutta viime vuonna kävimme. Välissä oli vuosien tauko isojen poikien pikkupoika-ajoista. Kaikki viihtyivät muumien parissa ja aiempiin vuosiin verrattuna oli huomattavasti enemmän mahdollisuuksia "jutella" muumien kanssa. Meitä kun on näin iso poppoo, olemme ottaneet tavaksi keittää aamulla keitto valmiiksi termariin ja syödä keittolounas juuri ennen "kohteeseen" menoa. Silloin ei tarvitse alkaa heti etsiä (kallista) ruokapaikkaa. Autojääkaapissa on lisäksi kulkenut mukana iltapäiväksi valmiit leivät tm.

    VastaaPoista
  2. Ihanat ja niin kesäiset kuvat, muistan kun omien lasten kanssa on käyty ihmettelemässä Muumimaailman ihanuuksia. Oi kuinka mukava muuten oli lukea, että lapsenne pitivät teepee teltasta ja poika jopa halusi nukkua siellä... teki minut iloiseksi :-)).
    XX

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !