torstai 10. heinäkuuta 2014

Koiramäen Pajutallissa


    Koiramäen Pajutallissa olen käynyt vuosia sitten, kun se vielä sijaitsi vanhassa paikassa. Pajutalli on tosiaan muuttanut viime kerrasta Tuusulanväylän varrelle ja poikamme on käynyt tässä uudessa paikassa muutaman kerran isovanhempiensa kanssa. Tänään päätimme sitten mennä ihmettelemään heidän niin paljon kehumaansa paikkaa, niin että neitikin pääsi mukaan. Autosta astuessamme saimme heti todeta kuinka matalalla lentokoneet oikeasti lentää paikan yli. Lapsethan oli tästä aivan haltioissaan, enkä muista itsekään nähneeni vastaavaa suoraan alapuolelta katsottuna. Lentokoneiden lisäksi lapsille mieluisaa oli tietysti eläimet. Aitauksessa ulkona temmeltää kaksi villisikaa, Arttu & Otto. Sisällä majailivat kolme suloista pupua. Hienot oltavat possuilla sisätiloissakin muuten oli. Pajutallissahan myydään pajusta tehtyjä tuotteita, mutta päärakennuksessa on myös kahvilan lisäksi paljon muuta sisustustavaraa. 
Anoppini paratiisi uskoisin ;)


 Yhdessä piharakennuksista sijaitsee lasten oma kahvila. Pienet rottinkikalusteet ja puiset herkut kassakoneineen mahdollistavat mukavat leikit.

    Sisällä kahvilan yhteydessä myytiin myös suloisia nekkuja. En voinut vastustaa niitä ( sisäinen lapsi minussa heräsi ), joten muutama oli aivan pakko ostaa mukaan ihan jo niiden kauneuden takia. Vadelma-salmiakin ehdin jo popsia ja se ainakin oli loistava yhdistelmä.

    Kahvittelimme lopuksi ulkona  ja vierestä löytyy myös peikkometsä, jossa on hienoja pajusta valmistettuja peikkoja. Mukavaa kesäpuuhaa, jos ette vielä ole vierailleet siellä. Meidän ainakin täytyy tuolla piipahtaa pian uudelleen. Niin mukavaa siellä oli.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !