keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ihana viikonloppu   Viikonloppu taas vierähti ja aika tuntuu kiitävän sellaista vauhtia ettei perässä meinaa pysyä. Lauantaina kävimme poimimassa mansikoita aamupäivällä koko perheen voimin. Miten itsepoimitut mansikat maistuvatkin niin paljon paremmalle, kuin kaupasta ostetut. Itsepoimitut ovat kyllä laadultaankin niitä parhaita. Nyt suunnittelemme vielä uutta reissua, sillä lasten kanssa se sujui yllättävänkin hyvin ja pakkaseen mahtuu vielä. Onhan tätä kesää onneksi jäljellä ja mansikoitakin pitäisi elokuulle asti riittää. Neiti keskittyi pellolla mansikoiden syömiseen, mutta isoveljestä oli kyllä jo apua. Palattuamme kotiin lauantaina olin juuri aloittelemassa ruoan valmistusta, kun ovikello soi. Kaksi kaasoani yllätti minut täysin. Siihen jäi kokkaaminen, kun nuo ihanat olivat järjestäneet minulle vähän vapaata miehestä & lapsista. Polttareitahan minulla ei ollut pyynnöstäni. Raskauspahoinvointini vaikutti asiaan vahvasti ja toisaalta koin ehkä vähän hassuksi juhlia polttareita vihkimisen jälkeen :)
Laatuaika kaasojeni kanssa nyt, kun voin paremmin oli kyllä aivan ihanaa. Olimme ensin piknikillä vihkikirkomme läheisyydessä, josta jatkoimme aivan ihanaan hoitolaan. China Liangtse oli itselleni aivan uusi kokemus. Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, jossa mm. painellaan akupisteitä. Omassa hoidossani käsiteltiin selkää, päätä ja kasvoja. Miten jumissa olin, kun edellisestä hieronnasta on aikaa yli kolme vuotta. Itse asiassa vielä ennen lapsia kävin säännöllisesti hieronnassa, mutta jotenkin se on vaan jäänyt. Saamattomuutta! Seuraavana päivänä selkää kyllä särki, mutta lukot kyllä avautuivat ja ajattelinkin pian varata itselleni hieronnan, sillä itsestään huolehtiminen tuo niin paljon energiaa arkeen. Hoidon jälkeen matkamme jatkui kohti Ravintola Murua
Sinne on pitänyt mennä jo kauan, joten olin aivan haltioissani kun astuimme sisään kehuttuun ravintolaan. Ihanat muruni tietävät minun rakastavan hyvää ruokaa. Ruoka oli tosiaan taivaallista ja sinne on pian päästävä uudelleen mieheni kanssa. Ne hetket, kun ruoan saa syödä rauhassa nauttien on harvassa, mutta sitäkin enemmän niitä hetkiä osaa arvostaa. Siitä suuntasimme vielä aurinkoiseen Torniin driksuille. Helsinki on niin kaunis sieltä ylhäältä katsottuna. Kerrassaan loistava päivä ja niin suuri kiitos vielä rakkaille kaasoilleni 
M & P <3

 Sunnuntaina lähdimme Porvoon vanhaan kaupunkiin syömään. Olin haaveillut etukäteen Timbaalin saaristolaisbuffetista, mutta harmikseni se on vaihtunut. Johans houkutteli myös, mutta tälläkin kertaa päädyimme  Hanna-Marian kotiruokaan . Niin helppoa lasten kanssa ja hyvää kotiruokaa. Porvoo on kyllä yksi suosikki paikoistani kesäisin, mutta myös joulun alla. Haluan, että lapset vanhempana voivat muistella perinnettämme, kun siellä vähintään kahdesti vuodessa vierailemme. Pienissä putiikeissa en tällä kertaa jaksanut pyöriä, mutta ihanaa Riimikko lelukauppaa, sitä ei vaan voi ohittaa. Oikeastaan olimme kyllä suunnitelleetkin sinne menoa, sillä poika halusi merirosvomiekan. Merirosvot ja pääkallot on meillä nyt suosikkeja. Neiti poseeraa niin suloisesti kuvissa liikkeen edessä. Kauppa on muuten laajentanut, eli paljon enemmän ihania leluja lapsille.


Vielä tällä viikolla pyörähtää aika huikea arvonta, paljastinkin instan puolella millainen...
 Diamonds are a girl`s best friend !

7 kommenttia :

 1. Ihana tuo tuoli ja kruunu! Porvooseen haluaisin minäkin, se on vaan niin kaukana meiltä...

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu todella suloinen prinsessatuoli :)
   Toivottavasti vielä joskus pääset Porvooseen. Niin kaunis paikka.

   Poista
 2. Kiva kuulla että Porvoo on ihana. Sinne minäkin nimittäin haaveilen tekeväni kesäeissun :) Oletko yöpynyt sielä koskaan? Olisiko jotain mukavaa, viihtyisää ja ehkä vähän erilaistakin paikkaa suositella?

  VastaaPoista
 3. Porvoo on myös mun suosikki. Sinne haluan viedä perheeni joka kesä. Olen haaveillut myös joulunajasta, mutta pitkän etäisyyden vuoksi se ei ole vielä toteutunut. Ihana ylläri sun kaasoilta! Voi miten itsekin olisin pienen irtioton tarpeessa. Raskaus on täälläkin vienyt voimat, yllättäen tilanne ei ole helpottunut, vaikka jo viimeinen kolmannes lähestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti Ruskea raskaana, oih onnea paljon :) teillä sitä säpinää riittääkin ;)
   Tiedättekö kumpi tulossa ? Porvoo on aivan ihana!
   Juu ihania ystäviä, teki niin hyvää!

   Poista
  2. Kiitos! Oletan, että on poika tälläkin kerralla ;) ja eiköhän tämä nyt ole myös viimeinen, jospa se vauvakuume ei enää iskisi. No, ikäkin jo tulee vastaan. Ja ehkä juuri se ikä on syynä tähän "raskaampaan" raskauteen. Väsymykseltä ei oo oikein mikään jaksanut innostaa, mutta ehkä miehen loman myötä voimia jää muuhunkin kuin arjen pyöritykseen. Mielenkiinnolla seuraan sinun "valmistautumista vauvaan".

   Poista
  3. Juu taitaa se pahoinvointi vaan olla hurjempaa joka raskaudessa.
   Levätä ei ehdi, kun muista lapsista on huolehdittava.
   Hurjaa ja samalla niin ihanaa. Meille tämä on varmasti viimeinen. Nyt
   onneksi hyvä vaihe, koitan nauttia nyt, kun seuraavista " ihanista " oireista ei taas tiedä.
   Paljon voimia viimeiselle kolmannekselle ja kerrohan, kun pieni syntynyt.
   Jännitän täällä nyt kumpi teille tulee :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !