maanantai 30. kesäkuuta 2014

Puistoilua   Pitkästä aikaa viikonloppu, kun ei etukäteen ollut mitään suunnitelmia. Ihanaa välillä sellaisetkin etenkin lapsille. Poika kovasti toivoi pääsevänsä pitkästä aikaa " lintupuistoon ", joten sinne sitten päädyimme. Meidän suosima Angry Birds -leikkipuisto löytyy siis Espoosta Oittaalta. Lauantaina oli upea sää, joten puistossa oli paljon lapsia. Oikeastaan nyt vasta tajusin miten mainio paikka se olisi viettää päivää muutenkin, sillä vieressä on Bodominjärven uimaranta. Useat perheet olivat siellä piknikillä. Oittaan puistoiluun olemme aina yhdistäneet Ikeassa ruokailun. Siinä vieressä, kun sekin on, mutta seuraavalla kerralla taidamme mekin pakata eväät mukaan, jos sää suosii yhtä upeasti.
 

     Sunnuntaina satoikin sitten aamusta iltaan, joten päätimme lähteä ystäväperheen kanssa Ruoholahteen SnadiStadiin leikkimään. Se on toinen suosimamme paikka ja etenkin huonolla säällä aivan loistava, vaikka toki lapsia on enemmän sateisina päivänä. Hyvin siellä silti mahtui leikkimään. Etenkin neitimme oli aivan täpinöissään, sillä edellisellä kerralla siellä ollessamme hän ei vielä kävellyt. Aivan uusi maailma avautui hänelle. Aikamoinen hurjapää tuo tyttäremme muuten.
Molempia paikkoja suosittelen testaamaan, jos ette vielä ole käyneet.


Niin ja latasin muuten vihdoin puhelimeeni applikaation, josta näen millä raskausviikolla olen. Iloinen yllätys, rv 16 menossa. Ihmettelinkin, kun en enää muutamaan päivään ole oksentanut. Eli aivan kuten kahdesta edellisestä raskaudesta, piti tänne asti sinnitellä. Nyt sen pitäisi olla ohitse. Vatsa kasvaa huimaa vauhtia, mutta uskon, että se tasoittuu kyllä. Neitiä odottaessa vatsa kasvoi alkuun, mutta synnytyslaitoksella vatsa oli jopa sirompi kuin pojasta. No eipä sillä vatsankoolla väliä ole. Kunhan lapsi kasvaa, se tärkeintä.
Reilun viikon olen jo tuntenut ihan pieniä liikkeitä. Istukka sijaitsee tässäkin raskaudessa takaseinässä, joten se mahdollistaa paremmin liikkeiden tuntemisen ja toki osaan jo kokemuksella erottaa ne liikkeiksi. 

Koitan nyt enemmän päivitellä blogia, kun pahoinvointi helpottanut.


Mukavaa maanantaita. Pienet päikkärit tähän väliin, kun molemmat lapset 
nukkuu.
 
 
 


4 kommenttia :

 1. Me ei ollakaan tuolla puistossa käyty, kiitti vinkistä :)
  Lisätään kesälistaan. Ellei sada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihtyy siellä sateellakin ( lapset siis ;) mutta aurinko iso plussa!
   Kannattaa käydä!

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! Meidän 4-vuotias on uskollinen Angry birds- fani. Jospa saisin vähän sillä tyydytettyä tätä innostusta, ettei tarvitsisi mitään äp-tuotteita ostaa kotiin. Äiti kun niistä ei kovinkaan innostu ;) . Mukavaa maanantaita sinne!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia, ihanan kesäisiä :) Kiva, että olosi on helpottanut. Ihanaa heinäkuista viikkoa!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !