tiistai 24. kesäkuuta 2014

Noroa ?!!

     Neidin sairastelu olikin sitten noroa tai mitä lie muuta ällötystä... ja siihen kaatui sitten kerralla koko perhe. Perhehelvetti, kuten tautia " ystävällisesti " kutsuin. Vatsatauti vie voimat hetkessä täysin. Kun molemmat vanhemmat juoksee vessassa ja samaan aikaan kolmevuotias oksentaa huoneessaan tulee todella avuton olo. Pyykkiä kertyi pienen kylän verran ja nyt odottelee pyykkiläjät viikkaamista kaappeihin. No niillä ei ole kiire. Voimat alkaa onneksi hiljalleen palata ja normaali arki palata kuvioihin. Normaalilla arjella tarkoitan nyt omalla kohdallani  " raskauspahoinvointia ", eli oksentaminen jatkuu. Toivottavasti enää sen pari viikkoa tai alkaa pää hiljalleen hajota. Näin jälkiviisaana pieni nesteytys sairaalassa olisi ehkä ollut paikallaan itselleni, sillä kiloja lähti nopealla vauhdilla muutamassa päivässä. No nyt koitan tankata menetettyjä nesteitä takaisin ja nautin ruoasta. Miten hyvälle kaikki maistuukaan, kun ei hetkeen ole voinut syödä. Huh, toivottavasti samaa ei tarvitse ihan heti kokea uudelleen. Niin rankkaa se oli. Tässä mietin mikä onni, että tänä vuonna mökkeily jätettiin väliin.
Ällötyksistä ihanempiin juttuihin, sillä ihana Nougat lifestyle myymälä muisti meitä aivan ihanalla häälahjalla. Mikä ihana yllätys, kun kävin kaupalla viime viikolla. Saimme tuon ihanan Tine K Homen lautasen ja pienen kulhon. Suloinen kynsiharja on sekin sieltä. Neidin oli pakko saada se
 " hiusharjaksi ". Ihana yhdistelmä niistä tulikin vessaan.  
Kiitos kiitos vielä Nougat <3

3 kommenttia :

 1. Huh, kuulostaa rankalta! Toivottavasti voitte nyt jo koko perhe paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi oli nopeeta ohimenevää sorttia! Meilläkin tauti on toivottavasti talttumassa, ilman muita uhreja.

  Hei, mulla on ihan mennyt sun raskausuutiset ohi kaiken kiireen keskellä. Ihan hirmuisen paljon onnea <3 Mulla menee täällä kylmät väreet :) Toivotaan, että sekin pahoinvointi loppuu pian!

  Ihanaa tiistai-iltaa <3

  VastaaPoista
 3. Noro on ihan kauhea -varsinkin jos kummatkin vanhemmat sairastuvat siihen vielä yhtäaikaa!
  Ihanat häälahjan saitte Nougatista :)
  Mukavaa päivää ja perjantaihin.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !