maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hääjuhlamme ruoka
Juhlistamme on jo yli viikko aikaa. Niistä tuli juuri sellaiset kuin toivoimme. Rennot kesäjuhlat ilman etikettejä. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä yli 12 vuotta. Varmasti häämme olisi olleet erilaiset vuosia sitten vielä ennen lapsia. Nyt olen onnellinen, että päädyimme intiimiin kirkkovihkimiseen ja erillisiin juhliin. Häistä tuli niin meidän näköiset. Alkuun ajattelimme tilata ruoat juhliin pitopalvelun kautta, mutta tuli huomattavasti edullisemmaksi tehdä itse. Perjantaina päivää ennen juhlia meillä olikin sitten aika hoppu miehen suunnatessa ensin aamulla tukkuun. Tukusta Lidliin. Sitten veimme lapset hoitoon ja suuntasimme Kätilöopistolle ultraan ( sekin, kun sattui vielä häärumbaan ). Ultrasta vielä kauppaan ja kotiin kasaamaan myrskyssä kaatunutta telttaa. Ilta kuluikin sitten ruokia valmistellessa yhdessä ihanien kaasojen & bestmannin kanssa. Ilman heidän suurta panostustaan juhlista ei olisi tullut mitään. Kiitos siis vielä tätäkin kautta.

 
    Päädyimme helppoon salaattibuffettiin. Tarjolla oli mm. itse savustettua lohta, kanaa, Tamarinin lihapullia, fetaa, mozzarellaa, tapaksia, perunasalaattia jne. Vaikein osuus oli miettiä tarvikkeiden riittävyys noin 70 hengelle. Exel lauloi, kun laskimme grammoja. Halusimme monipuolisen kokonaisuuden, mutta johonkin se raja oli vedettävä, sillä kaikkia aineita olisi täysin mahdotonta varata kaikille. Jotain loppui, mm. anopin tsatsiki. Se vähän harmitti, sillä lohen kanssa se oli taivaallista. Juhliamme juhlittiin kahdessa osassa. Ensin saapuivat sukulaiset ja sen jälkeen illemmalla ystävät. Lapset saivat osallistua ensimmäisiin juhliin ja lähtivät sitten mummilaan yöksi.    Kirjoitan juhlista vielä lisää ja kysyäkin saa jos mieleen tulee jotain.


11 kommenttia :

 1. onpas kaunis ja runsas buffetpöytä!

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut <3
  Näyttää todella hyvältä ja kauniisti kaikki laitettu esille!

  VastaaPoista
 3. Todella herkullisen näköisiä tarjoiluja ja ihanan kuuloiset juhlat. Me kanssa vietettiin 8.v. samalla tavalla meidän häitä.
  Onnittelut vielä ihanalle parille ♡

  VastaaPoista
 4. Nam! Saisko ohjetta noihin marinoituihin paprikoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ostettu ihan Lidlistä ;) Hyviä :)

   Poista
 5. Kauniin näköistä ja yksinkertaisen hyvää. Minua kiinnostaisi mistä kauniit astiasi ovat? Tuollaisia ovaaleja olen kuolannut Stockalla, mutta entä nuo marokkolaisastiat ? Ja ovatko ne kestäneet käytössä hyvän näköisenä? Omani imivät itseeni hassun näköisesti rasvaa ensimmäisellä käyttökerralla.:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovaalit lainassa ystävältä ja ne on Ikeasta. Sieltä löytää ja
   hinta hyvä ;) marokkoastiat kestävät kyllä ja pesen niitä koneessa. Ne kaikki TineK mallistoa.
   Toki ne on käsityötä, muutamassa omassani lasitus pienessä kohtaa "rikki", mutta hyvin ovat kestäneet kovassa käytössäkin, kun ovat

   Poista
 6. Hei Hanna! Sattumalta eksyin blogiisi kun aikani Googlessa seikkailin. Uskaltaako teidän salaattibuffetin budjettia udella vai jätätkö mielummin omaksi salaisuudeksi? Meillä olisi tämän vuoden elokuussa häät ja myös salaattibuffettia olisimme järjestämässä noin 60-70 henkilölle :) mutta todella ihanat ja kauniit juhlat teillä ollut!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !