perjantai 13. kesäkuuta 2014

Bravado body silk seamless - Parhaat imetysliivit Koska odotus ja kaikki siihen liittyvä on taas todella ajankohtaista elämässäni, tulee se täällä blogissakin näkymään varmasti enemmän, kunhan pahoinvointini vaan helpottaa.
Osa teistä ehkä muistaakin, kun kerroin neitiä odottaessani löytäneeni ihan parhaat imetysliivit, ei ehkä kovin seksikkäät, mutta sitäkin käytännöllisemmät ja mukavat päällä. Se kuitenkin tärkeintä imetystä ajatellen. Pojan kohdalla en vielä osannut panostaa kunnollisiin liiveihin, koska ajattelin selviäväni edullisimmilla. Loppujen lopuksi edullisemmaksi olisi tullut ostaa heti alkuun muutamat kunnolliset liivit, sillä niitä edullisempia tuli ostettua todella monet. Jälkiviisas on hyvä olla ! Molempia lapsia olen imettänyt vajaan vuoden. Hyvät & tulevat imetysliivit helpottaa puuhaa todella paljon. Itselleni on tärkeää, ettei liiveissä ole kaaritukia, sillä ne helposti painavat maitorauhasia ja syntyy kipeitä tukoksia, etenkin öisin jos ja kun niitä täytyy silloinkin pitää.
 Näissä BRAVADO BODY SILK SEAMLESS imetysliiveissä ei ole kaaritukia ja ne muistuttavat todella paljon urheiluliivejä. Todella tukevat ja liivit mukautuvat hyvin rinnan koon muuttuessa. Liivit on lisäksi konepestävät. Pärjään koko raskauden & imetysajan samoilla liiveillä ja niin mukavuudenhaluinen minusta on tullut, että samoja liivejä olen käyttänyt automaattisesti imetyksen loputtuakin. Liiveissä tulee toppaukset mukana, mutta niitä en itse käytä. Muutamalle ystävälleni hiljattain näitä liivejä suosittelin, kun imetysliiveistä oli puhetta ja päätin siinä samalla täydentää omaa imetysliivivarastonikin, nyt kun rintoja on selkeästi alkanut särkemään. Netissä pyörittyäni löysin suomalaisen verkkokaupan NETTIEMON, josta näitä liivejä myydään paljon edullisemmin, kuin muualla. Sieltä sitten tilasimme yhteistilauksena liivejä. Postipaketti tuli jo seuraavana päivänä tilauksesta eli todella nopeaa palvelua.
Usein odottavia äitejä saattaa mietityttää liivien oikea koko, sillä maidonnousu synnytyksen jälkeen saattaa vaikuttaa rintojen kokoon huomattavastikin ja vastaavasti taas, kun maidontulo tasaantuu ( heh puhumattakaan siitä, mitä on jäljellä imetyksen loputtua ). Näitä voin kyllä lämpimästi suositella, sillä ne todella mukautuvat rinnan koon mukaan. Materiaali on joustavaa, mutta jämäkkää. Kuvassa on muuten neidin raskausaikana hankkimani liivit, jotka yhä kuin uudet.

13 kommenttia :

 1. Noi on kyllä ihan parhaat! suosittelen aina kaikille odottaville kamuille :)

  VastaaPoista
 2. Kunnon imetysliivit ovat kyllä ehdottomat.
  Onnittelut kamu vielä tätäkin kautta odotuksen johdosta <3

  halauksin. Sanna

  VastaaPoista
 3. Mullakin on noita kahdet! Kiitos verkkokauppa vinkistä, taidan tilata yhdet lisää. Perässä tullaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä mitä!?! Oikeesti, mahtavaa :) ONNEA !!!
   Juu parhaat kaikista :) kiva, jos linkistä apua.
   Saitko kerhopostia ?

   Poista
 4. Nuo on parhaat! Kiva kuulla, että joku muukin on käyttänyt niitä vielä raskauden jälkeen, itseäni on vähän hävettänyt myöntää, että käytän vielä niitä, vaikka vauvamme on jo vuoden :) Mutta nää on vaan niin paljon mukavammat päällä kuin kaarituelliset liivit! Kiitos linkkivinkistä, enää ei tartte tilata ulkomailta!

  -Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan parhaat :) hih ihanaa, kun joku muukin
   Käyttää niitä muutenkin ;)

   Poista
 5. kiitos hyödyllisestä vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Nuo on kyllä ihan parhaat. Blogissani on sinulle hauska stailaushaaste, (jos aika ipanoilta ja pahoinvointi antaa myöden).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) kiva haaste, en vaan usko ennättäväni näiden termiittien kanssa tekemään
   Sitä, kun yhä puolikuntoinen :/

   Poista
 7. Olin menossa tänään ostamaan Kamppiin näitä liivejä, mutta onneksi satuin lukemaan blogiasi juuri tänään. Nyt liivit tulevat kotiin asti ja säästin 18€. Elikkä kaunis kiitos sinulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että vinkistä oli apua :)

   Poista
 8. Pitääpä kokeilla! Itselläni on Boobin valkoiset ja Anitan viininpunaiset vastaavanlaiset, tosin kummassakaan ei ole toppauksia, mikä aiheuttaa vähän kiusallisia tilanteita tiukkojen paitojen kanssa... :) kiitos tästä vinkistä!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !